Nisa Soraya löysi Kanarialta rakkauden: Kauneuskirurgin kanssa yhteiseloa jo 17 vuotta

Singaporesta Suomen kautta Kanarialle kotiutunut diskokuningatar ei haikaile eläkkeelle.

– Kun saan tehdä mitä rakastan, se pitää nuorekkaana, Nisa iloitsee Hymyn haastattelussa painetussa lehdessä toimittajallemme Juhamatti Niemiselle.

Vetreässä kunnossa oleva Nisa Soraya, 64, kääntää auton rattia Playa del Inglesin kaduilla tottuneesti. Takavuosien iskelmätähti tuntee rantaparatiisin kadut kuin omat taskunsa, sillä hän on viettänyt aikoja Kanarian saarilla jo 1990-luvun alusta lähtien.

–  Sain tarpeekseni Lapin talvisista keikkamatkoista. Jouduin rundaamaan ja ajamaan matkat yksin. Mieluummin tulin talvehtimaan Kanarialle, jossa riittää lämpöä ja aurinkoa. Ihmisetkin täällä ovat hilpeämpiä ja ystävällisempiä sen myötä, Nisa hykertelee.

Kanarialta löytyi myös rakkaus, sillä Nisa on pitänyt jo 17 vuotta yhtä saarella klinikoita omistavan kauneuskirurgin kanssa.

–  Tapasimme jossain vip-kutsuilla. Hän on älykäs ja hauska mies, joka rakastaa työtään, Nisa kertoo.

Nisa puhuu jutussa myös Suomessa saamastaan suosiosta, jota seurasi loppuun palaminen. Se johti masennukseen ja anoreksiaan, joka vei Nisan sairaalaan.

–  Elämässäni on ollut kolhuja. Pettymyksiä, synkkiä aikoja. Kävin aallonpohjalla, enkä nähnyt minkäänlaista toivoa tai kokenut nälän tunnetta. Sitä kesti pitkään, mutta selvisin, Nisa huokaa. Lue juttu painetusta lehdestä tai näköislehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Nisa Soraya

Kommentit

Oma kommentti