No huh! BB-Inkalle litra silikonia!

Inka TuominenBB:stä tuttu Inka Tuominen, 21, on päättänyt mennä uuteen silikonileikkaukseen. Ajankohta on vielä avoin, mutta Inka suunnittelee rintaoperaationsa olevan totta viimeistään alkutalvesta.

Inkan rinnat operoitiin ensimmäisen kerran viime keväänä. Tuolloin hänelle laitettiin 3,5 desin implantit. Seuraavat lienevät jo jättikokoa, eli vähintään puolen litran kokoiset per rinta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Inka Tuominen

Kommentit

Eikä ole kauan siitä, kun Saksassa kuoli nuori pornomalli rintojen suurennus-leikkauksessa – tulee väkisinkin mieleen onko elämällä niin vähän arvoa?

apua! se siis oli totta. inkahan on tuolla näytillä?! voi parkaa..

Hänellä ei ole vähäisintäkään aikomusta ryhtyä plastiikkakirurgien työllistäjäksi tulevaisuudessa. Tämä oli tällä hyvä ja riittää. Isompia ei tule.

-Huulitäytettä voisin kuitenkin joskus harkita, mutta sitten se on siinä, Inka päättää tomerasti.

Sillä lailla. Ensimmäiset ottaessaan nainen vannoi, että tämä riittää hänelle, toista suurennusta ei tule.
Ilmeisesti laittoivat liian vähän itsetuntoa mukaan.

Anna mennä Inka, et varmaan uskalla ottaa litraa per tissi, ET VARMAAN USKALLA! Saat 20e jos uskallat, mutta luulenpa ettet uskalla.

On tälläkin lehdellä liikeidea: esitellään jumalattoman tyhmien bimbojen kotkotuksia.

kuka inkan tisseistä jaksaa enää kiinnostua kun tussukin on jo nähty…

litra molempiin tissehin ja kunnon niskakivut ja selkäkivut

mun mielestä laihuus on hyvä. tissihimo vissiin iskee, kun on hiukan päässyt makuun uusista palloista. no, saa sanoa hyvästi urheilulle ja kroppakin tanakoituu ja niskakivut pahenee, kun yrittää sitten uusilla lolloilla touhuta muutakin, kuin roolileikkikuvia jossain lehdessä ilkosillaan – tai lehden nettisaiteilla.

Mistä hemmetistä näitä naispuolisia julkkistyrkkyjä sikiää? Ja kaikilla sama tavoite = isot tissit. – Eikä ne sen jälkeenkään ole onnellisia/tyytyväisiä itseensä.

Jos laittaisit polyuretaania tonne korviesi väliin.

Oma kommentti