No huh-huh! Saana Parviainen julkaisi todellisen revittelykuvan – katso!

Saana ParviainenSaana Parviainen treenaa hullun lailla ensi vuonna järjestettäviin fitness-missikisoihin. Kyseessä ei ole enempää tai vähempää kuin SM-mittelöt. Mimmi kertoo palkanneensa personal trainerin ja käyvänsä salilla 4-5 kertaa viikossa. Tämän päälle hän muun muassa lenkkeilee ja joogaa.

Ravintopuoleenkin Saana panostaa. Proteiinijauheet ovat käytössä, ja viimeisimpänä Saana kertoo kokeilleensa rasvanpolttoa stimuloivaa tuotetta.

Tälläkään hetkellä neitokaisen elastisuudessa ei ole mitään vikaa. Siitä antaa käsityksen Saanan nettisivuillaan julkaisema revittelykuva. Katso kuva täältä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen

Kommentit

Nätti tipuhan tuo Saana on. Jos ei olis niin julkisuudenkipeä, niin voisin mäkin kerran sille antautua 😉

ketäköhä se revitteli!?!? ja vittu teiä kaikkie muitte sivujen kanssa ku joutuu reggaa että voi kirjottaa… en varmana anna mun mitää muuta ku IP-ossan !!!

Ja teillä kaikilla kommentoijilla on epäilemättä aivan äärettömän kiinteät ja jumalaisen virheettömät vartalot. Voin niin nähdä koneillansa ne kaikki läskit, punttista vieroksuvat, makkaraa mussuttavat finninaamat joiden ainoa huvi elämässä on tulla ulisemaan kaikkiin Hymyn pyllistelykuviin että onpa kauhee, hyi että.

onko tuo tosiaan vast parikymppinen friidu?
Kroppa on aika kuluneen näköinen..

kyllähän tuosta Saanaan mielellään työntyisi. Kiva likka ja varmasti kiihkeä lakanoiden välissä.

onpa helkkarin ruman näkönen tyttö.. siis hirveet raskausarvet jaloissa ja maha todella kurttusen näkönen. Näyttäähän tossa karvaakin kasvavan napaan asti eikä tuolta pöksyjen punteistakaan mitään kaunista tursota…

Elämää nähneen näkönen lähiöruusun naama ja maha. HUHHUH! Tota menoa on 30 vuotiaana 50v. näkönen lortto.

Yli fimtsiga kroppa kyl joo. Eikä pärstässäkään kehumista. Voi kun olis tyttörukalla edes aivot…

Tsiigaa fotoo sillai et duunaat toisen handun pärstän eteen ja koita arvaa minkä ikäisen kroppa kuvassa?

Nätti tyttö ja paljon mielenkiintoisempaa seurattavaa kuin Mervi Tapola tai Johanna Tukiainen. Suomi tarvitsee turhiksia näinä vaikeina aikoina, repikää siittä örkit..!! 😉

Oma kommentti