No huh-huh! Tämä kaunotar on naispappi ja nyrkkeilyn Suomen mestari!

Hanna Vaittinen27-vuotias kaunis nainen kääntää varmasti päät siellä missä liikkuukin, mutta hänessä on kaksi piirrettä, jotka yhdessä ja vieläpä erikseenkin saattavat hämmentää.

Tämä nainen on pappi. Niin, ja hän on nyrkkeilyn Suomen mestari.

Hanna Vaittinen on Korson seurakunnan nuoriso- ja rippukoulupappi Vantaalta. Katu-uskottavampaa saarna(naista)miestä hevin löytää. Vapaa-ajallaan nuorisopastori lähtee kehään antamaan pusuja toisille naisnyrkkeilijöille. Hanna on 51-kiloisten Suomen mestari vuodelta 2004. Aikoinaan Eva Wahlströminkin kanssa harjoitellut nainen käy edelleen kilpailuissa.

Hanna näkee kirkossa ja nyrkkeilyssä paljon yhteistä. Molemmat ovat tiiviitä yhteisöjä sääntöinen. Lue Hannan mielenkiintoinen haastattelu joulukuun Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hanna Vaittinen, naispappi, nyrkkeily, pappi, Suomen mestari

Kommentit

”Hesus (vierailija), 13.12.2011 klo 16.34

PILF!

Ja uusi nettisana on keksitty!

Tuskinpa 160-senttinen kääntää päitä, vaikka papin tehtävänä onkin käännyttäminen. Lyöminen ei rooliin kuulu. Valitan tuomiokapituliin.

Oli vuonna -05 mun riparilla papin apulaisena. Oli kyllä julmetun timmissä kunnossa ja riitti poikien kanssa puhumista. Eipä silti tiedetty että nyrkkeilijä.

Enpä tiedä siitä kaunottaresta, sievä mut ei enempää.

No Korsossa ei haittaa yhtään jos pappi osaa antaa turpaan voi jopa olla hyödyllinen taito.

CAPS LOCK FOR CRUISE CONTROL APINOINTIA JA PEELOILUA HERPDERP

KYLLÄ JOHANNA TUKIAINENKIN AIKA NYRKKEILIJÄ ON JA VÄITTÄÄ OLEVANSA USKOVAINEN. TOISN LYÖ PULLOLLA JA VYÖN ALLE JA ELÄÄ TOISIN KUIN OPETTAA.

Oma kommentti