No ohhoh! Jasmin Mäntylä selvitti häirikkönsä henkilöllisyyden – uskomaton yllätys lähipiiristä!

Jasmin MäntyläTakavuosien mallikaunotar ja nykyinen kuntavaaliehdokas Oulun Kokoomuksen riveistä, Jasmin Mäntylä, uskoo selvittäneensä häntä vuosikaudet kirjein ja tekstiviestein häiriköineen henkilöllisyyden.

Jasmin epäilee kyseessä olevan mieshenkilön hänen omasta puolueestaan ja vieläpä kuntavaaliehdokkaiden riveistä. Syy käyttäytymiseen on se, ettei Jasmin ole osoittanut henkilöä kohtaan romanttista mielenkiintoa.

Mies on viime aikoina lähetellyt viestejä prepaid-liittymästä, jonka hän sulkee heti viestin lähetettyään. Hän on myös vuosikausia postittanut kirjeitä Kajaanista, jonka vuoksi Jasmin aluksi luuli häirikön asuvan siellä. Nyt hänelle on selvinnyt, että häirikkö asuu samassa kaupungissa kuin hän, eli Oulussa, mutta postittelee kirjeitä Kajaanin-luottamustoimimatkoiltaan.

-Yritä päästä sen yli, etten ole kiinnostunut sinusta, vaan olen onnellinen kihlattuni kanssa. Keskity omiin asioihisi…(…) Minun asioitani et vaikeuta kirjoituksillasi tai mielipiteilläsi, saat ainoastaan säälini. Ja harmi, että kuulut samaan puolueeseen ja ehdokasmappiin kanssani, Jasmin kirjoittaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jasmin Mäntylä

Kommentit

Oma kommentti