No vihdoin – tässä tulee alaston BB-Janita Lukkarinen – katso kuva!

Häntä on pidetty Suomen Big Brother -historian kauneimpana asukkaana. Hän tosin jätti BB-leikin kesken vongattuaan kihloissa olevana naisena vierasta miestä ja säikähdettyään siviilissä odottavan poikaystävänsä reaktiota. Hän jäi kuitenkin julkisuuteen, ja nyt hän on täällä taas. Ilman rihman kiertämää!

Hän on tietenkin BB-Janita Lukkarinen, 20, joka pitkällisen venkoilun jälkeen päätti suostua Hymyn rohkeaan kuvasarjaan. Aivan kuten niin moni muukin suomalainen julkkis on aikojen saatossa tehnyt.

Jutussa Janita kertoo olevansa prinsessa, eikä mikään jees-nainen. Sen sai myös kuvausryhmä huomata. Diiva oli perumassa kuvaukset vielä sopimuksen allekirjoittamisen ja studiosession jälkeenkin.

Lopulta Janita kertoi olevansa tyytyväinen sensuelleihin otoksiinsa, ja miksei olisikaan. Tästä kaunottaresta kuullaan vielä paljon!

Hymyn printtilehdessä rohkeimmat kuvat, ja Janitan elämästä ja julkisuuspyrkimyksistä ylipäänsä. Janita paljastaa myös, että hänellä on salarakas.

Mitä ihmettä! Kerrankin roolit täysin toisin päin!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Janita Lukkarinen

Kommentit

Tuntuu olevan normaali bimbo speksi, 1.tyhjästä esiin, 2.vähän vaatteita, 3.ei ollenkaan vaatteita, 4.aikuisviihde ja lopuksi 5.laulaja. Mistä näitä oikeen tulee,,,,?

Ketä kiinnostaa nainen /kuva, jossa oikea rinta rönsyää push-upeista, vasen rinta ei.

Heikosti järjestetty kuvaussessio, tai sitten rinnat vain ovat totaalisen epäpariset ja rumat.

Oma kommentti