No vihdoinkin – BB-Janita astui julkisuuteen ja kertoi kaiken!

19-vuotias hyvinkääläiskaunotar Janita Lukkarinen on ollut pitkään hiljaa. Nyt hän rikkoo vaikenemisen muurin ja astuu julkisuuteen – missäs muualla kuin Hymy-lehdessä.

Hymyn printtilehteen antamassaan haastattelussa Janita kertoo, mitä oikein tapahtui sen jälkeen, kun hän palasi BB-talosta kotiin. Janitahan oli, kuten hyvin tiedettyä, vongannut talossa vierasta miestä, ja tämän nähtyään kihlattu purki kihlauksen. Kihlauksen purkautumisesta uutisoivat monet mediat. Miten kihlattu suhtautui nähtyään Janitan naamasta naamaan? Kohtaaminen oli melkoinen yllätys!

Janita kertoo Hymyssä myös totuuden väitteistä, joiden mukaan hänen äitinsä olisi romani tai että hänellä olisi pieni 2,5-vuotias tytär.

Jutussa Janita kertoo myös julkisuushaaveistaan ja siitä, että silikonileikkauksesta on jo keskusteltu. Janita paljastaa Hymy-lehdessä joutuneensa soittamaan talosta pääsemisensä jälkeen myös poliisit.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Janita Lukkarinen

Kommentit

Keitetäänkö pihvejäkin? Valtaosa suomalaisista on kyllä aikamoisia pahvipäitä. Yhtys sanat aivan hakusessa ja yleissivistys kovin haurasta.

sitähän saa silikoneja, julkisuutta ja ihan mitä vaan kun tuntee oikeita ihmisiä

Osaako se vieläkään keittää edes perunoita? Puhumattakaan pihvistä.

Oma kommentti