Nokialla peräti neljää lasta ahdisteltu – nyt on tärkeää soittaa heti 112, jos huomaa jotain

Torstain ja perjantain aikana on Nokialla ilmoitettu poliisille peräti neljästä eri tapahtumasta, joissa lapsia on ahdisteltu.

Torstaina aamukahdeksalta ala-asteikäinen tyttö oli menossa kouluun, kun Starkin puistossa oli nuori mies tullut juttelemaan ja houkuttelemaan tyttöä sivummalle. Hän oli seurannut tyttöä koululle asti. Mies oli liikenteessä pyörällä.

Myöhemmin Kankaantaankadun ja Ilkantien välillä alakoululaisen tytön perässä oli kulkenut nuorehko mies, mahdollisesti myös yläasteella oleva poika, joka oli tarttunut takaapäin kiinni tyttöön. Tyttö oli huutanut ja päässyt pakoon.

Torstaina aamupäivällä kello 10 aikaan oli Taivalkunnantiellä pysähtynyt pakettiauto, jonka mieskuljettaja oli houkutellut ala-asteikäistä poikaa kyytiin. Mies oli hieman tukeva ja hänellä oli iso tumma parta.

Perjantaina tuli myös tieto aiemmin tapahtuneesta mahdollisesta lapsien houkuttelutilanteesta. Iäkäs mies oli jutellut lapsille ja kertonut ostavansa näille karamellia ja ettei kotona saisi puhua asiasta. Tämä olisi tapahtunut Nokian keskustan Nesteen läheisyydessä.

Jos teette havaintoja aiheesta, on soitettava heti hätänumeroon 112. Somessa ei tule poliisin mukaan arvailla tai kirjoitella ihmisistä vihjaillen ja leimaten, sillä se on rikollista. Kaikki tiedot on esitettävä poliisille. Poliisille voi kirjoittaa: vihjeet.pirkanmaa at poliisi.fi.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: lasten ahdistelu, Nokia, poliisi

Kommentit

Oma kommentti