Noloa, pääministeri Kiviniemi – kikkaili kulukorvauksilla!

Mari KiviniemiHeinäkuun Hymy palauttaa mieliin, että Paavo Väyrysellä oli aikoinaan jalasmökki, mutta Mari Kiviniemellä on Jalasjärvi.

Hymy kertoo, että vuosituhannen alussa kansanedustaja Kiviniemi asui käytännössä Helsingin Töölössä, mutta nosti verottomia kulukorvauksia Vaasan vaalipiirin mukaan. Julkisuudessa Kiviniemi selitti omaavansa kaksi pysyvää kotia, yhden Helsingissä, yhden Pohjanmaalla. Omaksi pysyväksi osoitteekseen Kiviniemi oli määritellyt Jalasjärven asuntonsa, vaikka väestörekisteritietojen mukaan hänen aviomiehensä ja lapsensa asuivat yksiselitteisesti Helsingissä.

Uskottavaa?

Mitä asialle nyt kuuluu? Sen kertoo Hymyn printtilehti.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mari Kiviniemi, Paavo Väyrynen

Kommentit

Aivan sama onko duunari vai poliitikko. Jos kerran on mahdollisuus käyttää näitä ”porsaanreikiä” niin silloin vedetään kaikki fyrkat mitä saa. Kenelläkään ei ole moraalia tässä maassa.

Kommentoijalle 11, joka kommentoi nro 5:”Jätähän siitä ryhmästä Katainen pois.”.

Onko Katainen tullut uskoon? Jyrkihän on itse myöntänyt väärentäneensä pöytäkirjoja, jotta pääsee uralla eteenpäin. Tällainen epärehellisyys ja moraalittomuusko pitäisi Suomen kansan hyväksyä. EI IKINÄ!

Kaiken lisäksi porvarit ja demarit ovat liki kaikki Venäjän tsekistien talutusnuorassa korruptoituneina. Siksi venäläiset ostavat Suomea palapalalta eikä Venäjän sodan aikaisia vääryyksiä tulla suomalaisille korvaamaan. Se on kieroimman ja rikollisimman mielen voima, joka pitää valtaa.

Suomi tarvitsee vaikka pystymetsästä uudet henkilöt tekemään todellisen muutoksen poliittiseen järjestelmään ja leikkaamaan sivulonkerot ja -lierot pois.

”Perussuomalaiset on ainoa järkevä vaihtoehto nykyään.”

ne sentään kusettaa rehellisesti..?

Tässäpä taas uusi syy miksi ei kannata enää koskaan äänestää keskustaa. Perussuomalaiset on ainoa järkevä vaihtoehto nykyään.

Kommentoijalle 5.
Jätähän siitä ryhmästä Katainen pois.

Soini oli olevinaan EU:ta vastaan mutta tukka putkella itse sinne EU-parlamentin jäseneksi menossa kovia
palkkoja + Eu-etuja hyödyntämään.

Kepulainen on verovarojen rosmo kotelomekossakin. Joutaisi Linnanmäelle vedenneidoksi.

Reiska hei, sun viestisi oli varmaan provo. Asia on nimittäin tutkittu ja Kiviniemi on sen myöntänytkin. Usko nyt vaan kepulainen, että te kusetatte aina.

Tämä on sitä Etelän Meerian ( Hymyn,Hesarin iltapäivälehtien Vasemmisto-Ay -kokoomustoimittajien) täysin perätöntä paskapuhetta.

Kiviniemestä seuraava pääministeri ja sitten presitentti.

Kiviniemi on ylivoimaisesti tyylikkäin ja järkevin politiikko tällä hetkellä,eikä hänen veroistaan tulee pitkiin aikoihin, ehkä 100 v:n päästä.
T. Reiska

joo-o laitappas itte muutama sata kilsaa liikaa veroilmoon niin…. onhan se hienoa että laillisesti kusetetaan rahaa kansalta!!! ja eihän toi oo edes ainut tapaus tossa ”firmassa”

Eipä se polvi paljoa Matista parantunut. Ihan itkettää ajatellakin maamme poliittista tulevaisuutta, kun tarjokkaina on Kiviniemen, Kataisen ja Urpilaisen kaltaisia surkimuksia. Oi kun Timo Soini saapuisi meidät pelastamaan presidentinvaaleihin ja samalla pressalle palautettaisiin se, mikä hänelle kuuluu; vahtikoiran virka korruptoituneiden kansanedustajien kintereille.

Eduskunnassa seura tekee kaltaisekseen. On varmasti suuri kiusaus ottaa etuja ja kahmia palkkioita, joita avokätisesti jaetaan.

Jakamalla rahaa kansanedustajille heidät on helppo koukuttaa jonkun asian kannalle, ja kiristää sekä rahantulon lopettamisella että julkistamisella.

Pitää olla vahva ja kokenut ihminen kyetäkseen vastustamaan järjestelmää.

On toi sit härskiä toimintaa!!! Tohon olis pakko saada selkeemmät pelisäännöt ettei korvauksia makseta aiheettomasti. *ittu mitä toimintaa!!

Oma kommentti