Nonni, tähän tyssäsi tissipommi Janita Janatuisen ura!

Janita JanatuinenLööppijulkkis-biisin Johanna Tukiaiselle tuottanut manageri-tuottaja Tuija Järvinen viestittää tiedotteessaan, että kohumalli Janita Janatuiselle kaavailtu levyura on pistetty lopullisesti jäihin.

Järvinen puhuu säveltäjä-sanoittaja Esko Koivumiehen nimissä.

-Janatuisen piti tulla tapaamaan Koivumiestä, mutta ensimmäisen tapaamisen hän perui, eikä tullut toisellakaan kertaa, Järvinen pudistelee päätään.

Janatuinen on haaveillut pitkään laulajanurasta ja nyt kohumusiikin tehokaksikko Koivumies-Järvinen siis olisi tarjonnut tissipommille mahdollisuutta. Janatuinen esiintyi vastikään alastonkuvissa pienennettyään rintojaan viidennessä silikonileikauksessa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Esko Koivumies, Janita Janatuinen

Kommentit

Janina on hyvä laulamaan ja kaunis tyttö. Varmasti olisi suuri hitti jos Janina tekisi levyn,

satun olee Janitan ystävä,ja tiedoks ettei janita mennyt tapaamaan koska Eso oli viikon kännissä ja vaati tapaamista räkälään(pubiin)..kuka oikea tuottaja haluaa sopia/puhua asioista baarissa?

JANATUINEN MATKII ”TUKSUA”….VAI ONKO TYYLI SAMANLAINEN? OHAREITA OHARIEN PERÄÄN….Olisiko ”varaa” näin käyttäytyä Janitalla?

Hyvä, että povipommilla oli sen verran järkeä, ettei ryhtynyt tekemisiin ”manageri” Huijari-Tuija Järvisen kanssa. Tuija ei saa yhtään mitään aikaan. Pelkkää puhetta ja huonosti kirjoitettua blogioksennusta.

…..ja kohta pukkaa lehdistötiedotetta ja blogii…Järvinen selittää Koivumiehen puolesta kun Esko ei kehtaa!

Hyvä Janatuinen!!
Järvinen puhuu Koivumiehen puolesta.Eikä Koivumies itse kehtaa?

Oma kommentti