Noora Karma ja Juha pistivät asunnon oston jäihin

Mentalisti Noora Karmaa työllistävät työt niin Espanjassa kuin kotimaassa.

– Vaikka tällä hetkellä tulee kirjaimellisesti lennettyä kahden maan väliä edes takas, voin paremmin kuin aikoihin, kaunotar naurahtaa toimittaja Olli Suomisen jutussa painetussa Hymyssä.

Kesällä 2021 rakkauden löytäneen Noora Karman ja yrittäjänä työskentelevän Juhan rakkaus roihuaa edelleen. Netissä syttynyt rakkaus yrittäjänä toimivaan komistukseen on vaan lujittunut ja vakautunut kaikilla osa-alueilla.

– Yhteiselo molemmissa maissa sujuu hyvin. Lapseni ovat tietenkin kanssamme koko ajan ja Juhan lapset myös viettävät aikaa kanssamme säännöllisesti. Juhan lapsista toinen on nyt vaihto-oppilaana, joten tällä hetkellä hän piristää vähemmän päiviämme. Onneksi kuitenkin välillä koko jengi on kasassa ja silloin menoa ja höpinää riittää, Noora kertoo iloisena ilo silmissään.

Vuokralla Fuengirolan keskustan läheisyydessä asuvat Noora ja Juha ovat laittaneet oman kodin hankinnan toistaiseksi jäihin.

– Katsoimme keväällä paljon asuntoja, mutta maailman tilanne on tällä hetkellä sen verran arvaamaton, että päätimme odottaa, miten tilanne kehittyy. Odotamme mihin suuntaan talous ja asuntojen hinnat nyt kehittyvät tai mitä Putin seuraavaksi keksii.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Noora Karma

Kommentit

Oma kommentti