Noora Karma paljasti vihdoin eronsa syyn

Maagikko ja mentalisti Noora Karma tilittää elämäänsä Hymyn laajassa haastattelussa painetussa lehdessä. Hän puhuu myös erostaan Alfonso Riosista varsin avoimesti.

Nooran mukaan kaksi tulisieluista taiteilijaa ei voinut välttyä yhteentörmäyksiltä. Heillä oli myös runsaasti näkemys- ja mielipide-eroja, mutta koska he työskentelivät myös paljon erillään, suhde kesti kahdeksan vuotta. Vasta kun pariskunta hankki kodin Suomesta Nooran odottaessa esikoistaan vuonna 2009 ja yritti asettua aloilleen, tilanne alkoi kärjistyä.

-Emme me olleet samalta planeetalta. Vajaat kolme vuotta sitten tehty, mutta pitkään sitä ennen kypsytelty eropäätös oli ainoa oikea ratkaisu, Noora puhuu nyt vuosia jälkeenpäin rehelliseen sävyyn.

Ero oli riitaisa ja stressaava. Fyysisiin ongelmiinsa hän sai apua terveysklinikalta. Nyt onnea tuo myös rinnalle löytynyt uusi elämänkumppani ja kihlattu Jani Strömsholm.

Elämän suunta on siis ylöspäin. Tästäkin aiheesta, ja varsinkin tästä, Noora haastattelussa painetussa lehdessä puhuu. Lehdessä on myös toinen juttu Noorasta, ja siitä voit katsastaa Janin ja Nooran lemmenloman kuumat kuvat.

-Nyt elämässäni ei ole mitään ylimääräistä säätöä. Draamaa on ollut tarpeeksi. Elämme rauhallista ja normaalia elämää ja koska emme näe päivittäin se pitää suhteemme hyvässä vireessä. Tähän asti kaikki mieheni ovat olleet taiteilijoita ja nyt minä saan olla se luova tyyppi, Noora juttelee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: rakkaus, ero, Noora Karma, Alfonso Rios, Jani Strömsholm

Kommentit

Oma kommentti