Nuori ilotyttö prostituutiosta Alibissa: ”Lopettakaa vauhkoaminen!”

Tammikuun Alibissa poliisin ja prostituoitujen välisestä suhteesta mielipiteitään kertova parikymppinen prostituoitu toteaa virkavallan asiakaskäyntien vahvistavan ajatusta siitä, että poliisitkin ovat tavallisia ihmisiä, eikä heilläkään yksityisinä ihmisinä ole mitään prostituutiota vastaan, kun se on laillista ja hyvän tavan mukaista.

Sen sijaan sisäministeri Päivi Räsäselle naisella on lähettää terveisiä:

-Älä kerää poliittista suosiota tällaisilla asioilla. Älä yritä hallita meitä tavallisia ihmisiä meidän itsemme puolesta. Sen myönnän, että seksibisneksessä on hyvä ollakin rajoituksia. Ihmiskauppa ja paritus ovat riittäviä sellaisia. Enempään ei pidä mennä, ja Päivin olisi syytä lopettaa vauhkoaminen, hän opastaa.

Aiemmin parikymppinen prostituoitu hankki asiakkaita vain netin kuvagalleriasivustojen kautta, mutta nyt hän on siirtynyt ilmoittelemaan myös ”oikeille” seksinmyyntisivuille. Tätä kautta myös poliisiasiakkaat ovat löytäneet tiensä tytön pakeille.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Alibi, Päivi Räsänen, poliisi, prostituutio

Kommentit

Kyseessä lieneen BB-Inka jolla oli ensin kuvat alastonsuomi.fi ?? :)Alibissa luki Ilotyttö-Inka.

eihän näistä kukaan vauhkoakaan, muut kuin nuo huorat itse. Missään ei ole pitkiin aikoihin ollut mitään suurempaa juttua itsensä myymisestä, mutta vähän väliä joku nuori ilotyttö tulee huuteleen alibiin ja hymyyn miten ihana ja hyvä duuni huoraus on ja miten kaikki siitä vauhkoaa ja niin edelleen. hoh hoijaa.
luulis niiillä olevan fiksumpaakin tekemistä kun soitella roskalehtiin ja alibeihin

Jos verot maksetaan, asiakaspalvelija tekee työtään vapaaehtoisesti ja taudeilta suojaudutaan, mitään ongelmaa ei pitäisi olla. Laillinen prostituutio vähentää ihmiskauppaa.

Hei epäitsekäs! Ihmiset varmasti kertoisivat avoimesti jos ei olisi yhtä suvaitsemattomia ihmisiä kuin sinä maailmassa. Ei se prostituutio niitä parisuhteita riko, vaan ne ihmiset…turha muita syyttää! Kaikki kunnia prostituoiduille.

”Prostituutiota voi ihan hyvin verrata hierojan ammattiin, samanlailla ne kädet vaeltaa tuntemattomalla iholla. Ja molemmat tekee hyvää toisen terveydelle” Paitsi ettei hierojalla yleensä tarvitse olla kumihanskoja kädessä seksitautien varalta eikä hierojan ammatti välttämättä riko parisuhteita ja perheitä. Pankaa te rahalla vaikka itsenne puhki, mutta rohkeasti ulos kaapeista sitten! Ei kai sitä nyt siinäkään voi ruveta nössöilemään kun mikään ei kerran huoleta.

Prostituutiota voi ihan hyvin verrata hierojan ammattiin, samanlailla ne kädet vaeltaa tuntemattomalla iholla. Ja molemmat tekee hyvää toisen terveydelle.

”Itsearvostajalle” Kun kyse on kerran niin hienosta elinkeinosta että täytyy oikein käyttää hienompaa sanaa prostitoitu, niin saataisiin sitten olla myös avoimempia tämän elinkeinon suhteen. Sillä tavalla, että tiedettäisiin kuka on prostitoitu, kuka prostitoiduissa kävijä. Vai onko muka jotain hävettävää ja piiloteltavaa? Tietäisivät ainakin normitavikset, jotka eivät halua olla tekemisissä asian kanssa, kiertää kaukaa nämä tyypit esim. parisuhdemarkkinoilla.

Älä hyvä mikälienetkin sekoita prostituoitua huoraan , koska huora jakaa tavaraansa ilmaiseksi ja kelle vaan , mutta prostituoidulle se on elinkeino .

”Ei se järvi soutamisesta kulu!”
Eipä kai mutta voi se järvi ainakin saastua. Kuten sanottu, kumikaan ei ole 100 % varma ja mitä enemmän seksikumppaneita on, sitä todennäköisemmäksi tartunta tulee. Eipä taida huoria huolettaa, tuskin kyselevät asiakkaittensa mahdollisista taudeista tai toisin päin. Sehän ihan latistaisi kiiman. No, itsepähän tiensä valitsevat, huorat ja huorissa kävijät. Kunhan eivät loukkaa kolmatta osapuolta henkisesti tai levittämällä tauteja,niin eläkööt elämänsä sitten tuollasina, vähän reppanoina..

Ilmasiks tai tuoppia vastaan saa antaa, mutta jos ottaa samasta asiasta maksun, tuomitaan kakkosluokan kansalaiseksi.

Seksi on oiva lääke masennukseen, ja prostituutio on hyväksi ihmisille jotka ei välttämättä muuten saa. Teette hienoa työtä, kiitos!

Kyllä on likka mahoton myymään ihtiään että oikeen poliisilleki myy ihtiään.
Likka varmaan myis vaikka oman mummonsa, tiiä ny sitte käviskö kaupan. On kyllä mahotoon huippu myyjä…

”Kuinka moni Äiti haluaisi lapsensa tekevän työtä ilotyttönä?”…ainakin vissiin sellainen joka on jo kyseisellä alalla.

Kyllä horatsuja pitää olla olemassa…likat saa rahaa ja peräkammarin poijilla joilla ei muuten onnaa, niin nyt saa pesää…se on ehdottomasti win win-tilanne. Kaikki jeesustelijat menkööt itteensä…toi on maailman vanhin ammatti ja tulee aina olemaan…ei ole keinoja kitkeä 100 % pois…aina löytyy uusia tapoja kiertää kieltoja, joten miksi ei laillisteta ja panna horatsut maksamaan veroja jne.

Tarkistitko ihan poliisin virkakortin?
Ihan oikea Suomen Tasavallan Presidentti se täällä vain kyselee siis ex.
Eikun siis poliisihan minä olen, eikun…

Hiv vaara on aina olemassa ym. kun ollaan sellaisessa kanssakäymisessä, kondomi ei ole 100% varma. Lisäksi perusturva olisi parempi, kuin tuo. Siellä voi olla sovinistisia, alistavia, seksistisiä ja väkivaltaisia miehiä joukossa asiakkaissa.

Kuinka moni Äiti haluaisi lapsensa tekevän työtä ilotyttönä?

Kysypä kapakassa valomerkin jälkeen, että kuka 18-19v mimmeistä halusi sponsorointia.
Tarjoat 200 ja mäkkiruoat. Saat vielä aamullakin.

Räsäselle ja muille uskovaisille terkkuja! Naapuritalossa asustaa äiti ja tytär 46 ja 22v jotka haluavat antaa hyvää mieltä, ovat siis USKOVAISIA molemmat ja jakavat seksiä kaikille halukkaille ilmaiseksi, jos joku haluaa antaa vastapalkkiota niin sitten antaa. He todella elävät tätä 2012 vuotta eikä ole ahdasmielisiä. Ei pidä olla kateellinen tai suvaitsematon.

Juu kateus vie kalatkin vedestä. Päivin on hyvä lopettaa vauhkoaminen siitä, että joku tekee mieleistään työtä ja saa tienaa hyvin.

ettei olis #leekojen# nollauspiste.josta nuorella naisella ittellä ei sit ole hajuakaan(temppeliään arvostava)

Joo, ei Räsähtäjän looki säteilyä tuonut, ei rypyt naamasta puonnut, nuttura niskasa, risti rinnassa vois sanojia panna

nii-in, siinäpä se. parikymppinen huora neuvoo viiskymppistä lääkäriä elämän perusasioista. viisasta.

pirkka pimpero pitää suomen liikkeellä. joutsen lippu saisi tulla muös tähän pisnekseen.. miksei luomukin!

tästä keskusteltiin jo enbusken radio-ohjelmassa tarpeeksi. Kuunelkaa se jos muuten ei mene turha kansalaisten pakkoholhoaminen jakeluun

Räsäsäsen poliittinen suosio on about nolla. Vapaus valita ja elää vapaasti, sitä kaipuuta tämä valtio ei saa kitkettyä. Kansana Suomi on maistanut vapautta ja pois sitä ei hevin saa, uskokaa pois

Feministin unelma; Kaunis nuori nainen jolle voi vittuilla ilman huolen häivää….

Römpsä-Räsänen niputtaa kaikki horot samaan tuuttiin ,vaikka ei pidä.
Ymmärrän jotenkin sen, että kahlitaan ihmiskaupan ja parituksen valtaa, mutta entäs yksityiset suomalaiset ammatinharjoittajat: älä sinä Päikkä-täti mene heille sanomaan, että olet uhri, pistän sinut lopettamaan.
Moni huora maksaa veronsakin. Onhan näistä nimellä ja kuvalla ollut juttujakin, ihan Suomessakin.

Olen samaa mieltä Räsäsen sitruuna se ei tiedä mihin sekaantuu.

Räänenn ei ymmärrä, että prostituutiolla nainen voi päästä toimitusohtajan tuloihin ja turvata elämänsä parissa vuodessa.

Hyvin pantu, ”nuori ilotyttö”!

Räsäsellä tyypillinen seniorinaisen syndrooma. Itkee menetetyn vallan perään ja saa menetyksestä voimaa agendaansa.

Nuoret naiset on seksuaalisuuden vallanpitäjiä. Kautta historian sitä valtaa on yritetty ottaa pois ja kahlita vanhempien naisten taholta tai valjastaa rahallisesti sutenöörien taholta.

Ja mitäs väliä sillä on? Jos joku haluaa ostaa ja toinen myydä niin kenelle se asia kuuluu? Ei kenellekään. Typerää jeesustelua ja kauhistelua.

Oma kommentti