Nykäsen luottoystävä palaa kohuun vuosien jälkeen: ”Uskon että puukottaja olikin Mervi”

Matti Nykäsen luottoystävä ja tuoreimman Matti-kirjan toinen kirjoittajista, Jussi Niemi, muistelee ystävänsä elämää Hymyn painetun lehden jutussa. Juttu on Reija Kokkolan käsialaa.

Hän palaa jutussa muun muassa traagiseen puukotustapahtumaan 16 vuoden taakse.

Niin Jussi kuin kirjan toinen kirjoittaja Marko Lempinen ovat tulleet vakuuttuneiksi siitä, että Matti joutui puukotuksesta vankilaan Mervin puolesta loppuvuodesta 2004.

– Puukosta ei löytynyt Matin sormenjälkiä. Mervillä oli tapana soittaa poliisit paikalle, ja poliisikin oli kyllästynyt näihin tilanteisiin. Matti vietiin putkaan. Uskon, että puukottaja oli kuitenkin Mervi, Jussi sanoo.

Puukotuksesta hengissä selvinnyt Aarno Hujanen soitti jälkeenpäin Jussille ja muutamalle muulle henkilölle. Hän kysyi, pitäisikö vihdoin kertoa totuus. Hujasen muistikuvan mukaan Matti itse makasi verilammikossa puukotusiltana. Kaikki kolme olivat voimakkaassa humalassa.

– Puhelusta on videokuvaa, jossa Hujanen sanoo, että antaa asian olla. Hän kuitenkin lisäsi, että Matti sitä ei tehnyt, Jussi kertoo.

Lue muistelot Hymystä.

Erotiikka-Hymyssä jälleen kaikkea uutta – kerromme esimerkiksi Marika Fingerroosin salatusta K-18-seksivideosta. Kurkista tänne!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Matti Nykänen, Jussi Niemi, Hujanen

Kommentit

Niin onhan se nyt sitten helppoa spekuloida asialla kun molemmat sekä Matti, että Mervi ovat menehtyneitä, eikä kumpikaan voi puolustaa itseään tai toisiaan tässäkään asiassa.Voisi nämä kuolleet jo jättää rauhaan ja lopettaa ainainen spekuilu ja vanhojen asioiden jauhaminen. Joten tuntuu , että varsinkin nämä Matin kaverit ja puolisot ja muut rahastaa toisella vieläkin puolentoista vuoden jälkeen. Viedään haudalle suureleisesti ruusuja ja joristaan. Se ”luotto toimittajakin” aikoinaan mahdollisti alkoholisoituneen Matin juomisen kuskaamalla sille viinaa kassit pullollaan, eikä osaa edes hävetä jatkaa aina vaan …

Oma kommentti