Nykäsen outo sairausloma – oikeusjuttu uhkaa!

Matti Nykäsen parin viikon takainen keikkojen peruminen on johtamassa pahimmassa tapauksessa leivättömän pöydän ääreen. Yksi ohariravintoloista, veteliläinen Hotelli Foxmanni, on laittanut juristin asialle, koska se ei ole päässyt yksimielisyyteen korvauksista Matin ohjelmatoimiston, Magnum Live Oy:n kanssa.

Nykänen perui kaksi viikkoa sitten kaksi keikkaa, toisen Foxmannissa, toisen rautalampilaisessa Mortonissa. Peruminen tuli Foxmannin tietoon vasta viime hetkillä. Yleisö oli maksanut esiintymisestä ja heille jouduttiin maksamaan pääsylippurahoja takaisin.

Nykänen toimitti ravintolaan sairauslomatodistuksen, mutta siinä ravintolaa hämmästyttää sen takautuvuus. Matille on kirjoitettu sairauslomaa maaliskuulle saakka peräti viikko jälkeenpäin tapahtumista. Sairausloma on merkitty alkaneeksi 22. tammikuuta, mutta lääkärintodistus on kirjoitettu vasta 29. tammikuuta.

Hotelli Foxmanni pitää takautuvan sairausloman kirjoittamista erikoisena ja vastuuttomana.

Aiheesta lisää täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Nykänen

Kommentit

Käsittääkseni laillistetulla lääkärillä on, tietyissä tapauksissa, oikeus kirjoittaa ns. sairauslomaa / todeta työkyvyttömyys myös jälkikäteen. – Ihan turhaa ravintoloitsijan nillittää jälkikäteen, tai Myhyn vääntää juttua asiasta. – Matti Nykänen on varmasti ”ansainnut” sairauslomansa, hänellä on siihen oikeus ja sillä siisti.

Antakaa Nykäsen nyt olla rauhassa, ja nuolla haavansa. Perusteluni: Matti Nykänen on antanut urheilulle ja Suomen kansalle kaikkensa. Eikö sekään riitä?

Opettele lukemaan, siellähän lukee selvällä suomella että sairausloma, eikä sairasloma. Näkökykykö petti?

Mkä tsä kielesäme on niin vaiata,ettei etes toimitavat osaa kirjoittaa esim.” Sairausloma”?

Oma kommentti