Nyt on rahaa! Suomalaismies kanniskeli taskussaan ”milliä”

Suomalaismies oli täysin tietämätön siitä, että hänellä oli taskussaan miljoonan euron lottovoittoon oikeuttava kuponki. Täysosuma tuli kierroksella 15 – tuolloin täysosumia tuli yhteensä neljä, miljoona kullekin pelaajalle.

Asiasta kertoo Veikkaus. Eteläsuomalainen mies oli ollut työmatkalla Turussa ja poikennut Salon ABC:lla limsaostoksilla. Samalla hän pelasi kymmenen riviä Lottoa.

Voittaja ehti kanniskella miljoonatositetta lompakossaan useamman päivän ajan tietämättä sen arvoa. Kun hän arvontaa seuraavan viikon lopulla vihdoin ojensi tositteen tarkistettavaksi kotikaupunkinsa marketin kassalle, ilmoitti myyjä, että nyt on tainnut tulla iso voitto.

-Menin saman tien viereiseen kahvilaan ja soitin Veikkaukseen. Ajattelin, että siellä on joku 20 000 euroa, mutta olikin sitten vähän enemmän. Pohdin hetken, mitä tekisin, mutta päätin tulla saman tien tuomaan voittotositteen Veikkaukselle talteen, mies kertoo.

Veikkauksen voittokahveilta mies soitti vaimolleen ja kysyi perheen tilin numeroa, mutta ei vielä tuossakaan vaiheessa kertonut, että nyt on sitten rahaa aika lailla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: euro, Veikkaus, voitto, miljoona

Kommentit

Oma kommentti