Nyt puhuu Anton-pojan äiti: ”Olen syyllinen!”

Rimma SalonenViime viikolla alkoi Tampereella kohuttu oikeudenkäynti, jossa puidaan pienen Anton-pojan kaappausdraaman käänteitä. Antonin äiti, Rimma Salonen kertoo nyt oman versionsa Suomen ja Venäjän suhteita horjuttaneista tapahtumista ja niiden järkyttävistä taustoista. Hän tekee sen luonnollisesti vain Hymyssä!

Hymy tapasi Rimma Salosen jo pari viikkoa ennen oikeudenkäyntiä.
Rimma myöntää Hymylle syyllisyytensä.

-Myönnän kaapanneeni Antonin! Myönnän, etten olisi saanut viedä häntä Venäjälle, ainakaan pitkäksi aikaa! Myönnän olevani syyllinen!

Antonin äiti korostamalla korostaa sitä, että tapahtumaketjusta on vastuussa vain hän itse. Kukaan ei kehottanut häntä pakenemaan Venäjälle, ja kukaan ei auttanut häntä järjestelyissä.

Lue lokakuun Hymy-lehdestä tapauksen erikoiset taustat! Rimma Salonen myöntää muun muassa, ettei hän koskaan rakastanut Antonin isää, Paavo Salosta. Mistä sitten oli kyse? Mitä tähän kaikkeen sanoo Paavo Salonen?
Mitä Rimma toivoo? Mihin hän on valmis, mihin valmistautuu? Miten koko tapaus oikein meni Rimma Salosen näkökulmasta katsottuna?

Teksti: Hymy
Avainsanat: Paavo Salonen, Anton, Rimma Salonen

Kommentit

Entä mitä Paavo, onko hän ihan idiootti. Vapaaehtoisesti hän meni naimisiin, ei väkisin. Ottaisi itselle suomalaisen perusnaisen. Mutta kun ei, ihan kun Paavo ei katsonut peiliin, pallomahainen, tupsukorvainen suomipoika. Sai mitä tilasi.
Mistä lähtien vain meno naimisiin parempaa elämää varten on rikos?
Moraalisesti ehkä ei ole ihan kaunis teko, mutta ei rikos. Olkoon muille pappasulhasille opiksi. Suomessa on tarpeeksi kauniita yksinäisiä naisia, mutta kun ei kelpaa, liian feministinen…

NIIN JA MIKS MENNÄ NAIMISIIN SAAHAN SITÄ MUUTENKIN P…uA. MULLEKIN TARJOTTIIN MUUTAMA VUOSI SITTEN HUOMATTAVA SUMMA RAHAA LUME-LIITOSTA. ERÄS SUOMALAINEN MIES JÄRJESTI LIITTOJA SUOMALAISIEN MIESTEN JA VIROLAISTEN NAISTEN KESKEN. RAHAPULASSA ASIAA HARKITSIN, JA TAJUSIN MITEN MONTA ONGELMAA TULEE MUKANA, JOS ANTAA SUKUNIMENSÄ AIVAN VIERAAN H…AN KÄYTTÖÖN. MIETTIKÄÄHÄN TOSI TARKKAAN ENNENKUIN LÄHDETTE MUKAAN TUOLLAISEEN TOUHUUN.

ONHAN SE SELVÄÄ, ETTÄ 95% LÄHINAAPURISTA JA KAUKAAKIN TULLEET NUORET NAISET MENEVÄT PERÄKAMMARINPOIKIEN KANSSA NAIMISIIN VAIN JA AINOASTAAN R A H A S T A ! JOS SE MOLEMMILLE SOPII NIIN OK ! MUTTA TEHKÄÄ A V I O E H T O S O P I M US. KUMPIKIN OMISTAA YKSIN ENNEN AVIOLIITTOA OMISTAMANSA OMAISUUDEN. HOMMA ON SHIT SELVÄÄ MOLEMMILLE.

Kyllä näitä naikkosia riittää suomi ukkeleita ja peräkamarinpoikia narraamaan. Harmi sinänsä kun joku yksinäinen hakee itselleen oikeesti pysyvää suhdetta että sitten haksahtaa näihin onnenonkijoihin joilla ei ole meininkikään kuin päästä maahan ja taloudellista etua alkuun näistä yksinäisistä miehistä.

Rimma korostaa, ettei kukaan auttanut häntä tai vaikuttanut hänen lähtöönsä Venäjälle.
Lausuma on oudossa valossa hänen toimintojensa kanssa, jotka tapahtuivat ennen lähtöään.
Selvitetty on, kenelle menivät hänen huoneistonsa irtaimistoa, kenelle maksettiin osa rahoista ja mistä käsky kaappaukseen tuli.
Kaikesta on viranomaisilla tiedot kuulustelupöytäkirjoissa.

Mä tiedän yhden em. kans. naisen, joka kertoi, että ainoa syy mennä miehensä kanssa naimisiin oli raha ja oleskelulupa. Kyllä ne sitten niin rakastaa pallomahaista, tupsukorvaista suomipoikaa.

Joo,eikä kyseinen naikkonen ole ainoa laatuaan.Niitä kyllä riittää,vainoksi pyrkijöitä jolla saadaan maahanmuutto-ja (työ)lupa.Hillot sileeks ja menoks,miehet menee halpaan.

”Rimma Salonen myöntää muun muassa, ettei hän koskaan rakastanut Antonin isää, Paavo Salosta. Mistä sitten oli kyse?”
No, ei lienee tarvi olla mikään ruudinkeksijä arvatakseen, mistä oli kyse. naisen kansallisuus jo kertoo enemmän kuin tyhat selitystä.

Oma kommentti