Nyt puhuu Hennan pahoinpitelystä syytetty Tauski: Itseaiheutettua!

Tauski PeltonenTauski ja Henna Peltosen lämmenneet välit eivät kestäneet viikkoa kauempaa, kun Henna paljasti eilen Metropoli-verkkolehdessä Tauskin käyneen häneen käsiksi. Nyt on Tauskin vuoro puolustautua Hennan väitteitä vastaan.

-Yhdessäoloa ei ole ollut kuin sen verran mitä Henna on kuvitellut, hän tömäyttää heti alkuun.

-Henna on erittäin mustasukkainen minun ja ex-vaimoni Tinan yhteenpalaamisesta ja yrittää laittaa parisuhdettamme kuntoon kaikin tavoin.

-Välikohtaus jota hän nyt julkisuudessa ruotii on hänen itsensä aiheuttama, ja ihmettelen miten raskaana oleva nainen käyttäytyy noin, Tauski kirjoittaa tekstiviestissään Hymy-lehdelle.

Tauski paljastaa lähtevänsä Tinan ja 13-vuotiaan Jimmy-poikansa kanssa jo lyhyen ajan sisällä toistamiseen Turkin Alanyaan, jossa Tauski omistaa luksuskolmion.

-Lähdemme kahdeksi viikoksi 10. kesäkuuta. Saamme olla siellä rauhassa tämäntyyppisiltä asioilta kokonaan.

Tauskin mukaan Hennan pahoinpitelyväitteisiin löytyy todistajat.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Eräässä mainitsemattomassa keskusteluketjussa hymyn sivuilla oli tällainen linkki (kaikki kunnia alkuperäiselle linkittäjälle)

http://www.city.fi/artikkeli/Turhimot/1112/

josta löytyi tällainen pätkä:

”Tina Peltonen!
Iskelmälaulaja Tauski Peltosen ex-vaimo, joka ansaitsee lämpimät onnittelut tekemästään avioeropäätöksestä ja marttyyrin ylevyydellä kannetusta julkisuudesta. Taukin, hups, lyöntivirhe, uusi vaimo Virpi Kätkä sitä vastoin saa nyt valitettavasti sitä mitä kaivoikin, esim. turpiinsa.”

Näin on siis kirjoitettu vuonna 2004. Tauno hei, vuodesta toiseenko naiset ihan itse aiheuttavat näitä tällaisia tilanteita sinun kanssasi?

Oon kyllä samaa mieltä käyttäjä ”Reiskossa” kanssa! Tauskin on raukkamainen ja pelkuri, kun tulee tällein vain lehdille selittelemään! Oikea HERRASMIES myöntäisi ongelmansa ja hakisi apua toisinkuin syyttäisi muita!!! Nimimerkillä kaikkien väkivallan uhrien puolella!

no joo! Se on poliitikoilla sama juttu kuin näillä ”tähdilläkin” sama mitä puhutaan kunhan puhutaan!

Entäpä jos katsoisit peiliin lehdille tiedottamisen sijasta. Jos on enemmänkin juttua ollut, että päissäs et oikein ajattele, niin tiesitkö, että mies osaa hakea apua ongelmiin, mutta raukat syyttelee toisia. Onko sinussa miestä ottaa yhteyttä lyömätön linja tahoon ?

Sika tuo Tauno on. Lähtee reissuun huorautumaan entisen akkansa kans ja sen jälkeen tulee pieksämään nykyisen raskaana olevan akkansa. Hyi!!!

Oma kommentti