Nyt puhuu vanki Juha Valjakkalan vaimo: ”Mieheni ei ole hirviö!”

alexandra fouganthineAlexandra Fouganthine ei tunnista miestään Nikita Fouganthinea (entistä Juha Valjakkalaa) tästä kirjoitetuista lukemattomista lehtijutuista.

-Tämän haastattelun myötä toivon, että aviomieheni voitaisiin vihdoin nähdä ihmisenä, hän sanoo Hymyn marraskuun numerossa.

Juha ValjakkalaJuha Valjakkala on ehkä Suomen historian tunnetuin elinkautisvanki. Hän on istunut vankilassa lähes yhtäjaksoisesti yli 20 vuotta. Pidempään kuin kukaan muu.

Mitä miettii hänen vapaudessa elävä tuore vaimonsa, siitä Hymy otti selvää. Alexandra Fouganthine kertoo elämästään vihatun ja pelätyn miehen rinnalla avoimesti.

Hän paljastaa, että ystävät ovat kaikonneet.

-He tuntevat Nikitaa kohtaan pelkoa ja suoranaista vihaa. Se kohdistuu minuunkin, ikään kuin minäkin olisin kolmoismurhaaja.

Lue hätkähdyttävä tilitys marraskuun Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Nikita Fouganthine, Juha Valjakkala, Alexasndra Fouganthine

Kommentit

Kerran vankilassa aina siellä itse tunnen henkilön joka tappoi miehensä eikä lopeta alkoholin käyttöä vieläkään vaikka se oli syy ja aeuraus takaisin menee vielä

no pelätkää ihan vapaasti 🙂 eipä paljoa hetkauta. onhan ne paloittelu surmaajatkin vapaalla ja varmaan jammukin pääsee taas leikkuipuistojen porteille notkumaa. tämä on sitä elämää,ELÄKÄÄ SITÄ JA HAJOTKAA!

Kyllä minäkin pelkäisin, jos joku hyvä ystäväni seurustelisi murhaajan kanssa! Pelkäisin itseni, mutta ennen kaikkea ystäväni puolesta!

ei tosa jätkäs mitää vikaa oo vapaalle nii saa muut pelätä.

Ehkä jos tälle helvetin hämmentävälle WTF-teolle ja tapahtumille joskus kuulisi jonkun edes hivenen loogisenkuuloisen selityksen itse hevosen suusta, niin asiaa voisi edes yrittää ymmärtää jotenkin. Niin kauan kuin sellaista ei ole tiedossa, on ihan turha ihmetellä miksi ihmiset vieroksuvat.

Ei kukaan normaali terve ihminen tapa ihmisiä, eikä varsinkaan ilman mitään painavaa syytä.

koulusurmaajatkin on tavallisia jamppoja ei muutaku lisää surmia.

Saunan takana on tilaa juuri sinun miehelle ja kaikille muille röppähousuille! Pellehän sinun miehesi on ja siellä linnassa on hyvät areenat esiintyä muiden pellejen kanssa.

Miksi Juhalle pitäisi antaa mahdollisuus normaaliin elämään, kun hän on vienyt sen mahdollisuuden kolmelta muulta ihmiseltä, jopa LAPSELTA!

Pitää antaa anteeksi miehelle, joka kylmäverisesti tappoi

-aseettoman miehen
-aseettoman naisen
-aseettoman lapsen.

Niinkö? Eikö tuo teko ole jo niin raukkamainen, ettei sen alemmas voi vajota? Tiedän kyllä mikä olisi Juhalle oikein…

”Joskus pitää antaa anteeksi vaikka ei voikaan unohtaa!
Käsittääkseni juha ei ole kolmoismurhan jälkeen syylistynyt väkivaltaan vaikka vankilasta on paennutkin jonkin kerran. Eli paatuneesta psykopaatista tuskin on kyse. Hän joutuu kuitenkin loppuelämänsä kantamaan raskasta taakkaa vietyään kolmelta elämän.”

-Niin, kukahan se kärsii, uhrit ja omaiset ennemmin kuin joku murhaaja! Vaikka olisikin tehnyt ”virheitä” niin niistä kuuluu maksaa. Vaikka tuntemattomiakin murhaajia liikkuu vapaana, niin mies ei vain ole ”turvallinen” vapaaksi päästettävä.

Vaikka katuisikin, niin Valjakkala ei sovi enää nyky-yhteiskuntaan, siksi se linnaan takaisin hankkiutuikin. Tuollaista ihmistä joka karkailee vankilasta, rikkoo koeajan sääntöjä epäilyttävissä puuhissa, EI SAA PÄÄSTÄÄ VAPAAKSI! Jos olisi oikeasti muuttunut, ollut tavoillla ja enemmän tasapainoinen nykyään, mutta tuollaista kuin Valjakkala ei missään nimessä..

Vaikka kuka tahansa kykenee murhaan ja rikollisia liikkuu muitakin, tuntisitko sinä olosi turvalliseksi Valjakkalan naapurissa? Tuollaiset tyypit pitäis (jos pääsee vapaaksi) laittaa jonnekin pikkusaareen yksinään.
Pahinta on se, että ihmiset tappavat toisiaan, vaikka oikeasti olisi kaikille vain parasta jos tappaisivat itsensä muiden sijaan.

Joskus pitää antaa anteeksi vaikka ei voikaan unohtaa!
Käsittääkseni juha ei ole kolmoismurhan jälkeen syylistynyt väkivaltaan vaikka vankilasta on paennutkin jonkin kerran. Eli paatuneesta psykopaatista tuskin on kyse. Hän joutuu kuitenkin loppuelämänsä kantamaan raskasta taakkaa vietyään kolmelta elämän.
Mielestäni hänellekin pitää antaa mahdollisuus normaaliin elämään. Edellyttäen tietysti että pystyy sopeutumaan takaisin yhteiskuntaan vankilasta vapauduttuaan. Toivottavasti hänelle löytyy riittävästi tukea ja apua myös yhteiskunnan puolesta että hän joskus voisi elää ns. normaalia elämää iloineen ja suruineen. Hyvä että on vaimo odottamassa.

Tälläsiä jätkiä EI IKINÄ saa päästää vapaalle….. Kärsiköön vankilassa tekosiaan

Mitä pitäisi ajatella miehestä joka on tappanut kolme ihmistä? Ihan tavallinen perusjamppa, tasapainoinen ja luotettava??

Kuulehan ”Alexandra”, kyllä siihen ystäviesi pelkoon on ihan hyvät syyt: olet naimisissa KOLMOISMURHAAJAN kanssa. Ymmärrätkö? Miehesi on vienyt kolmen tavallisen ihmisen hengen ja miksi – polkupyörän takia.

Monet jännitystä etsivät murhaajien sussut ovat ihmetelleet, että miksi minun kultamussukkaani pelätään?! No, ovat sitten itse päässeet aitiopaikalta toteamaan, että olisi itsekin kannattanut pelätä (vai mitä Anna-Emilia S., jonka ihana kolmoismurhaajapoikaystävä tappoi..?).

Onneksi yleensä vakka löytää näissä asioissa kantensa ja evoluutiollakin taitaa olla kätensä pelissä.. 😉

Oma kommentti