Nyt puhuvat Kike ja Kimmo Elomaa: Totuus avioliitostamme!

Kike ElomaaOvatko nuo vielä yhdessä? 33 vuoden jälkeenkin? Välillä mies asui Ruotsissa ja sai toimistaan rikostuomionkin, miten liitto kesti sen?

Tätä ovat monet ihmetelleet kansanedustaja Kike Elomaan ja hänen värikkään liikemies-aviomiehensä Kimmon kohdalla. Ja ihmettelivät Linnan juhlissakin.

Pari on pitänyt viime vuodet tarkoituksella matalaa profiilia. Nyt he ovat antaneet yhteishaastattelun – ja tietenkin Hymy-lehdelle!

-Meidän yhteiselomme ei ole mikään pusipusi -liitto, Elomaat sanovat Hymyn haastattelussa. – Elämme toisistamme paljon erossa, mutta koko ajan meillä on ollut kiinnekohtana talo Maskussa.

Lue lisää pariskunnan mielenkiintoisista ajatuksista tammikuun numerostamme – siellä myös yhteiskuvat treenikämpältä.

-Taannoin minulle soitti paikallinen vouti ja kyseli, miten oikein tulen toimeen. Kiitos kysymästä, huonosti, vastasin. Uuno Turhapuro oli presidentin vävy, ja minä olen kansanedustajan vävy ja puoliso. Evp, eli elää vaimonsa palkalla, Kimmo naurahtaa Hymyn haastattelussa.

Kiken edesmennyt isä oli kansanedustaja Arvo Sainio.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kike Elomaa, Kimmo Elomaa, Arvo Sainio

Kommentit

Tämän päivän seiskassa juttukun Kimmo käy Raumalla ruokaostoksilla blondinsa kanssa. Siinä totuus avioliitostakin.

Eilen Kimmo julkisti facebookissa suhteensa toiseen naiseen. Siinä se totuus.

Oikein hyvä, että ns. normaalisuomalainen henkilö saa nyt nauttia eduskunnan edustajan suomia etuja. Niitä etuja on nauttinut vuosikymmenet ns. poliittinen eliitti, johon kuuluu Jakko Laaksosta aina Paavo Lipposen vaimoon ,Päiviin saakka. Miksi heidän elämästä ei journalistit ota selvää,heidän elämästä ennen eduskunnan jäsenyyttä ja miksi ei journalistit ole muutenkin kiinnostunut heidän yksityielämästään. Entisen pääministerin Esko Ahon yksityielämästä hänen oppositioajalta ja vähän ennen sitä saisi vaikka faktaan perustuvan romaanin.
Perussuomalaisten vaalivoiton myötä, muiden puolueiden kateelliset kannattajat ja jopa kansanedustajat ja varsinkin pudonneet edustajat, kateuksissaan yrittävät kampita Persujen edustajia, mitä ihmeellisimmillä panetteluilla vhätellä Persujen edustajien uskottavuutta. Nyt on aika antaa Persujen edustajien nauttia heille kuuluvista eduista.

Kimmo nyt ei seiso minkään takana . Täys fuskari.Kike myös mukana. Täysiä huijareita molemmat.Kumma jos Kike jatkaa vielä eduskunnassa toisen peruidin. Ketkä sitä Kikeä äänestävät??
Ja miksi??
Olisi laittanut ukkonsa kovilla petoksista. Mutta ei varmaan uskalla kun käyttää samanlailla OUTOJA RAHOJA.Ja Kikke esittää syytöntä.

Kimmo elää (ainakin) kahden naisden kanssa! Kyllä on hävytön mies. Tosi Mies seisoo perheensä kansa hyvässä ja pahassa. Ala-arvoista Kimmo!

Sukulaiset kirjoittavat positiivisia juttuja 😀 Kyllä on lehdellä moraalia!!! Tutkikaapa lukijat jutun kirjoittajan yhteyksiä…

Jerik..Löydät sää tästä pariskunnasta positiivista. Huijareita..Itsehän noi näkyvillä pyörivät.

Kimmohan käy julkisesti Raumalla ja elää siellä isäpuolen roolissa ja Kike on asiasta tietoinen. Kaikki sen tietää ja nyt vaan lehdet täynnä Elomaitten avioliittojuttuja. Joku yrittää paikata julkisuuskuvaa… Kukahan 😉

mistäs se kimmon uusi valkoinen farmarimersu perseen alle on tullut jollei ole tuloja ???

Turhis mummo eduskunnassa. Älykkyystestillä tuota ei sinne ole valittu. Ukon rahat ulkomailla tietenkin. Huijareita molemmat.

Ihmettelen mmiten Kike hoitaa eduskunnassa asioita? Mitä hän siellä tekee? Eläkettä itselleen hakemassa tietysti.

Ei sitten mitään uutta. Milläs ne eli ennen kun Kike valittiin eduskuntaan. Täysin rötöstelijöitä. Jemmassa Ruotsin rahat joita ei saatu takasin. Ihme jos rouva ei tiennyt asioita.? Ekonomi heitä pitää yhdessä ja että tietoa on Rouvallakin asioista. Eivät uskalla erota. Tulee liikaa esille asioita. Eikös heillä ole se talo sielä Portugalissakin. Jos eivät ole sitä myyneet.

jaa. oliko jotain uutta? kumpikin panee vieraita. onnellinen avioliitto???

Oma kommentti