Nyt riittää, suu kiinni, Petsku Ahmadi!

Viivi PumpanenMiss Suomi Viivi Pumpasen ja hänen ”liikemies”-ex-poikaystävänsä Pezhman Ahmadin ero oli yksi viime viikon puhutuimmista viihdeuutisaiheista.

Vaikka Viivi Pumpasen misseyttä on ehditty arvostella rankallakin kädellä, Pumpanen päätti fiksusti pitää eroasiassa matalampaa profiilia. Hän viestitti keskittyvänsä nyt Miss Universum -kisoihin, ja on sittemmin kommentoinut vain pariin otteeseen aihetta.

Pezhman Ahmadi sen sijaan on jatkanut valitsemallaan avoimella tiedotuslinjalla. Ahmadi on tilitellyt eroaan niin printti- kuin verkkomediassakin siten, että juttumäärä pyörii jo kymmenluvuissa.

Viimeksi Ahmadi on avautunut miehekkäästi muun muassa siitä, että Pumpanen olisi vienyt asunnolta hänen tavaroitaan. Nyt hän on ennättänyt tilittää myös uudesta tatuoinnistaan.

Kun Pumpasesta tuli Miss Suomi, Hymy teki jutun, jossa ynnäsi sekä Viivin että Pezhmanin julkisuuteen antamat kommentit ensimmäisen parin päivän ajalta. Pezhman voitti. Hymy julistikin Pezhmanin leikkisästi uudeksi Miss Suomeksi.

Olisikohan Petskun nyt syytä jo keskittyä liiketoimiinsa ja jättää eron vatvominen, sillä suomalainen mies ei itke. Eihän, Petsku?

Kuvassa oleva henkilö on tullut julkisuuteen omine ansioineen. Hän on Miss Suomi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Pezhman Ahmadi, Viivi Pumpanen

Kommentit

viesti nro.9> taidat olla petsqq itse tai sit vaa joku randomi mamu

Lehtien pitäisi jo lopettaa kirjoittelu tosta pellehermannista.Omia ansioita pitää myös olla eikä vain viilettää Miss Suomen siivellä. Viivi oli todella fiksu, että jätti ton pellen. Sitä paittsi ällöttavän näköinen niiden ”vappukulmakarvojensa” ja irvistyshymyn kanssa. Tomoseen en koskis edes pitkällä haarukalla.
Viivi on mielestäni hyvin kaunis, hänet on huomattu heti Miss Universum kisoissa ja pääsi 3 haastateltavan joukkoon televisiossa.
Vilkas mielikuvitus on köyhän paras huvitus sanoo äitini.

>Kuvassa oleva henkilö on tullut julkisuuteen omine ansioineen.
>Hän on Miss Suomi.

LOL. Siinä mitään ansiota ole.

Tää P.Ähmäd on tyypillinen ” nokivasara”, kun saa näpeilleen sitä ei osaa niellä ja pitää kerjätä sääliä toisilta, koettu on ja ei enää koskaan moista uusiksi.

Kuulkaa, Viivin siivellä kaveri pörrää vielä pitkään julkisuudessa tittelillä Miss Suomen entinen poikaystävä. Onkohan tällä Petskulla muuta koulutusta kuin peruskoulu? Vilkas mielikuvitus kaverilla ainakin on, kun kehui olevansa kansainvälinen julkkis jo ennen Viiviä. Ja kova pikajuoksija. Paremman kansan kulkupelinkin Viiville lupasi, vaan miten kävi? Kaveri on kyllä vähän missimäinen: muovimissejä tuomaroi ja varmaan ryhtyy missien tapaan juontajaksi. Ehkä pukkaa levyn taikka bisnesoppaan, kun on kerran kansainvälisen liikeyrityksen pomo.

Varsinainen liikemies. Kaverin ”autoalan monialakonsernin” kotisivut ovat kökösti tehdyt, valmiille pohjalle rakennetut amatöörisivut, jotka näyttävät kuvia pilvenpiirtäjistä. ”Pääkonttorin” osoitekin on mainittu. Valitettavasti tuo ”pääkonttorin” osoite on sama, kuin kaverin perheen ylläpitämän kebab pubin osoite Korsossa. Tsekatkaapa netistä 🙂

Viivi meni lapsellisuuttaan ton ”liikemiehen” matkaan . Epäilin jo alussa, kuinka kauan suhde tulee kestämään.
Viivi on suunnattoman kaunis kasvoiltaan, 167 cm nainen ei tarvitse olla ruma.Miksi tarvitaan jotain olmimaisia hongankolistajia. Onnea Viivi Miss Universum kisoihin, mielestäni olit yksi kauneipia edustajia kun katsoin sivuja. Onhan meitä muitakin pätkiä 167 cm olen minäkin ja ei se ole elämää haitannut. Päinvastoin, olin itse aikoinaan katalogimallina, vaikka oli pätkä.
Hyvä, että pääsit siitä Petskusta eroon. Noilta muslimimiehiltä puuttuun täysin naisen kunnioitus ja varsinkin älyn. Ole rohkea ja ylpea, itsevarma, niiin varmaan pärjäät varmasti. Bloggaile matkaltasi, monet ovat kiinnostuneita varmasti.
Ollaan muuten käyty sama Vaskivuoren lukio, vaikka olen jo vanhempi kuin äitisi. Tsemppia, äläkä anna sydänsurujen pilata matkaasi.
En gån g till lycka till och ha det bra. USA on ehkä tulevaisuutesi.

Mitä tuollaisesta vulvahampuusista kirjoittelemaan. Enää se ei ole mitään, kun Viivi otti hatkat.

Onkos se kartvakäsi toimittanut Viiville koko valtakunnan edessä lupaamansa Porsche Cayennen ja Ducatin?

Blue1:n tuleva stuertti.

Toi jäbä olis ihan tuntematon ellei tosiaan olis ”Missi Viivin” poikaystävänä ollut 😛 Ja sellasena ja VAAN sellasena tullaan muistamaan 🙂
Naamakirjaa kun kattoo ni sen ”kaverit” on suurimmalta sellasia jotka yrittää hyötyä tosta jannusta 🙂
Kyllä muakin vois ahdistaa tollanen tilanne .
Ja pakko sen on tosta Viivistä pitää mölyä, toi jäbähän unohtuis muuten sekunnissa.
Ja muka vielä Hunksien tanssija !!

Hitto tässä oon pitkään jo säästänut meinaan puhelinlaskuissa, koska odotan että saan viedä Viivin treffeille. Hänen pitäsi valita itselleen kunnon mies vantaalta eli minut.

onko se petsku sama mies joka aina sunnuntaisin väsää mulle rullakebabbia???

buahahhaahahahahaaa …. löytäkää toisenne… Johanna saisi arabiprinssinakin.. onkohan se muuten lyhempi ku tuksu kun tukiasetkin on kuitenkin melkein 150cm pitkiä flikkoja

pensselisetän pitäisi ny vetää ne haalarit jalkaan ja mennä peseen niitä autoja hetkeksi, vastaavaa tyrkkyä ei ole ennen nähty eikä kukaan missin ex.mies ole onnistunut itteensä tällä tavalla munaamaan. Pitääköhän tuo ukkeli suomalaisia ihan tyhmiä kun tuolla e85 europe firmallaan pullistelee tuolla ja todellisuudessa se on vaan ihan tavallinen autopesula eikä mikään monikansallinen superkonserni.

Porsche ei tee miestä varsinkaan jos se on liisattu 🙂

Öööh, Viivi ja Petsku on seurustellut jo ennen kun Viivistä tuli MISSI! Aika hyvä tapa teillä suomalaisilla aina puolustamassa omia! Ei sillä ole väliä onko Suomesta vai jostain muaalta maapallosta, totuus on aina totuus! Meidän ihana Viivi eipä ehkä ole niin kiltti kuin näyttää olevan, mitäpä jos hän olisi syyllinen heidän eroonsa`? Antakaa heidän itse päättää ja selvittää asiat ei siihen tarvita muiden ihmisten mielipiteitä VAIKKA ovatkin julkkiksia. Turhaan tässä ”vi..uillaan” Pezhmanin liiketoiminnasta, jos joku osaa hommansa ja on hyvä liikemies niin myöntäkää se, tai pitäkää turpanne kiinni ja älkää puuttuko siihen tai varsinkaan pelleillä hänen työllään tai kustannuksellaan. Kasvakaa meidän pienet lapset, jokainen tietää omistaan asioistaan parhaiten 😉 Tuskinpa kukaan teidän vinkkejä parisuhteessa tai työelämässään tarvittsee 🙂

siis voi hyvä jumala,eikö nämä pilipali-ählämit älyä pysyä kotimaassaan,sossun rahoilla täällä elvistellään

Sillä taitaa olla kova ikävä Viiviä ….
Eihän se muuten kokoajan sitä pitäis tapetilla 🙂
Petskun ja Tuksun vois kyllä usuttaa yhteen, olis soma ja sopiva pari !

mokkiset hevonkuuseen! kyllä joku oikeus se pitää olla meillä suomalaisillakin päättää ketä täällä hyysätään.

Petsku on samaa kuin tuksu! Viihdyttävä pelle! Niistä sais hyvän parin 😉

nyt todellakin riittää. Mikä …tun yleinen käsite on tullut sanasta petsku. Petsku sitä, Petsku tätä, ketä kiinnostaa. Kuinka mikään lehti voi kirjoitta yhtään mitään tällaisesta pellestä, joka ei ole kukaan. Mitä tämmä spede on ikinä tehnyt. Stripannut jossain säälittävässä hunkseissa ja painanut miss suomea hetken aikaa. Noilla meriiteillä ei pitäisi olla mitään kommentoitavaa julkisuudessa. Lehdet, lopettakaa ihmisten aliarviointi ja lopettakaa tällaisten idioottien kommenttien julkaisu

Mikä suomalainen mies. On kovasti ottanut poika aurinkoa ja nimikin viittaa vähän erilaiseen taustaan.

Oma kommentti