Nyt se korkki kiinni, Henna Kalinainen!

Henna KalinainenYstävät alkavat olla huolissaan bilettävän Henna Kalinaisen puolesta. Subin Aurinkorannan tähtöset -sarjassa on nähty Hennan kittaavan alkoholia päivittäin, ja syntymäpäivilläänkin hän tönttöröi umpitunnelissa. Nyt Henna on kuvattu Seiskan nettisivuille videolla, jossa hän esittää räppiä ja julistaa bilettävänsä ankarasti.

-Hennalla on lähtenyt lapasesta. Samalla kun hän koko ajan kärsii lihomisestaan ja siiderimahasta, hän ei voi sanoa bileille ja kesälle ei, lähipiiri toteaa.

-Hennan pitäisi nyt löytää hyvää seuraa ja lopettaa alkoholinkäyttönsä. Hänen pitäisi myös tajuta, ettei joka päivä tarvitse olla juhlaa, vaan arki on arkea. Jos muuta odottaa, pitää hakeutua juttelemaan ongelmistaan ja hankkia elämäänsä sisältöä, Hennan tuntevat toteavat Hymylle.

Henna on itsekin myöntänyt alkoholiongelmansa. Hän kertoi taannoin Hymyn haastattelussa masentuneensa ja turvautuneensa viinaan. Se luistutti entistä syvemmälle.

-Kun heräsin krapuloissani tajusin olevani yksin, eikä ollut mitään mistä iloita. Silloin sitä vain halusi aukaista pullon uudestaan. Alkoholilla on kielteinen vaikutus masennukseen. Niin se oli minunkin kohdallani, Henna sanoi marraskuun Hymyn haastattelussa.

Hän kirjoitti aikoinaan blogissaan, että joi joskus neljäkin kertaa viikossa.

-Kouluni oli jäänyt kesken ja töitä ei tuolla hetkellä tehty, muuta kuin erilaisia promootioita satunnaisesti. Voin kertoa että houkutus on suuri. Mieti nyt kun pöydät notkuu jäänhuurteisia breezereitä, kuohuviiniä, drinkkejä ja kaikkea ihanaa mitä voit vain kuvitella, Henna kirjoitti tuolloin.

Twitteristä ja blogista tutut alkoholipäivitykset ovat saaneet Hennan ystävät valpastumaan. Henna on kirjoitellut alkoholiaiheista jo vuosien ajan:

-Olipahan viikonloppu: itkettiin, naurettiin ja juotiin. Nyt saa jäädä alkoholi kyllä hetkeksi, se ei sovi mulle.

-Minä juon seuraavan kerran vasta heinäkuussa ja ehkä silloin. Haluan kropan ehdottomaan kuntoon ja myöskin laitella kotiani nätiksi sekä nauttia ystävistä selvinpäin.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: alkoholi, Henna Kalinainen

Kommentit

Oma kommentti