Ohhoh! Jouni Hynynen joutui ostamaan Mari Perankoskelle jo 3. vihkisormuksen

Jouni Hynynen kertoo Instagramissa käyneensä sormuskaupoilla. Syynä on se, että Mari Perankoski on hukannut vihkisormuksensa. Eikä kerta ole Kotiteollisuuden nokkamiehen mukaan todellakaan ensimmäinen. Myös kihlasormus oli hävinnyt kuin tuhka tuuleen.

– Tämä on nyt neljäs sormus, joka pikkurouvalle on hommattu, kauankohan säilyy. Ekan hommasin New Yorkista: kadonnut. Vihkisormus oli Berliinistä: kadonnut. Kolmas oli New Orleansista: kadonnut. Tämä on Malagasta eilen: tallessa vielä, Hynynen venkoilee.

Hurtilla huumorilla varustetun pariskunnan kauniimpi osapuoli ilmestyi kommenttikenttään selittelemään jatkuvaa sormusten hukkaamistaan.

– Kuvauspaikan veskiin jäi ainakin yksi, bengalikissa pölli yhden ainakin kolme kertaa, se löytyi muiden korujen ja keitettyjen kananmunien lisäksi Pablon ”aarteistoista” eli sängyn alta. Muista ei hajua, luultavasti junan vessassa myös yksi.

Perankoski puolustaa itseään pilke silmäkulmassa myös sillä, että näyttelijän töissä ei saa käyttää omia koruja. Siksi sormuksen joutuu ottamaan vähän väliä pois.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jouni Hynynen, Mari Perankoski, Kotiteollisuus

Kommentit

Oma kommentti