Ohhoh!! Kiekkolegenda bongattiin Thaimaasta puolet nuoremman kaunottaren kanssa!

Käsi kädessä ja onnellisena.

Sellaisena nähtiin Curt ”Curre” Lindström kauniin ja Currea puolet nuoremman thai-naisen kanssa paikallisessa supermarketissa Hua Hinissä hiljattain. Suomen legendaariseen MM-kultaan vuonna 1995 johdattanut jääkiekkovalmentaja oli pukeutunut pikeepaitaan ja shortseihin. Leidillä oli erittäin lyhyet vaaleat mikroshortsit.

Katso paparazzikuvat joulukuun Hymystä! Lue myös, miksi Curre oli Thaimaassa ja mitä tekemässä?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Curre Lindström

Kommentit

Joo kyllä puumanaiset saavat lohmota vaikka yläasteen poikia ja naistenlehdet huutavat hoosiannaa, mutta jos iäkkäämpi herrasmies löytää samalla aaltopituudella olevan nuoren neidon niin johan moraalinvartijat älähtävät ja ryhtyvät jauhamaan p*skaa jostain naisbisneksestä. Ette te puumanaiset ole yhtään sen parempia, koska nuori mies on haavoittuvaisempi rakkaussuhteessa kuin jatkuvasti viennissä (eivät siis kauppatavarana toim huom) olevat nuoret naiset.

Mikös ihme toi, Thaimaasta saa nuorta P’a kylkeensä jos vaan tahtoo ja ne muijat taas tahtoo iskeä kunnon lompakkoon. Huoh, ei mikään yllätys. Meilläkin asuu naapurissa yks tupsukorva , pallomaha, joka toi Thainaisen Pattayalta ja nyt tää muija haluu jo eroo 7kkk avioliiton jälkeen.

Mistä tiesit vaikka ois rakkaussuhde, älä mee tuomitteen

Thaimaasta on helppo saada tosi nuoria naisia, eikä maksa paljon. Säälittävää touhua Kurrelta. Turistit ruokkii naisbisnestä..

Oma kommentti