Ohhoh, kohukaunotar haukkui pääministeri Vanhasen: ”Järki sumentuu kun näet tissit tai perän!”

Anne-Mari BergKohumimmi Anne-Mari Berg on ottanut osaa Jari Tervon uutuuskirjan ympärillä pyörivään keskusteluun. Berg kehuu Rovaniemen miestä:

-Hyvä Tervo! Vanhanen on helmojen perässä juokseva poika. Siinä asemassa, ja iästään huolimatta, on kuin kiimainen teinipoika, jonka järki sumentuu, kun näkee tissit tai perän.

Berg laukoi kommenttejaan Twitterissä.

-Vanhasella on pitkittynyt puberteetti. Tällaiset alapäällään ajattelijat ovat maamme johdossa, hän suomii.

Berg itse tuli julkisuuteen, kun Ilkka Kanerva vonkasi häneltä puhelinnumeroa tarjoten töitä, mutta alkoikin myöhemmin lähestyä häntä muissa yhteyksissä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ilkka Kanerva, Matti Vanhanen, Anne-Mari Berg, Jari Tervo

Kommentit

Ja minäkö pidin AMB:tä viisaana, no ei oteta tavaksi. Kaikkihan sitä joskus erehtyy..;D

Siis tuohan on vain totuus,totuus jonka myös ja ainoastaan jopa tissimalli voi sanoa suomen politiikantasosta.Mielestäni suomalaisten kansanedustajien/ministerien maine ovat ryvettyneet sillälailla että, uudet vaalit olisivat ajankohtainen asia juuri nyt.
Minkä takia tätä asiaa peitellään että suomelle nauretaan maailmalla ja että kansa joka painii työttömyyden kourissa antaa tälläisten ihmisten päättää HEIDÄN OMISTA ASIOISTAAN.

Huomioin että painetta muu kuin lehdistö ja kansa ei anna asioiden muuttamiseksi.
Toimitaan,ennenkuin suomi on pelkkä kehitysmaa tukemassa muita kehitysmaita.

just tällästen kiimailijoiden avullahan AMB on itse ”noussut julkisuuteen”.

että aika huono kommentointi…

todella huono..

Onko AMBllä jutun aiheet vähissä vai uskoonko on tullut kun jaksaa jeesustella muiden tekemisistä vailla mitään faktaa.

Mutta hyvät tissit ambeella on. Ei taida muuta sitten ollakkaan..

Mee AMB tuksun kanssa kimppaan. Voisitte vaikka ”esiintyä” yhdessä…

Täytyy myöntää että kyllä pääministeri Vanhanen on paljon menettänyt uskottavuuttaan juuri sen takia,että pääministeri ei osaa hallita itseään kun näkee”tissit”ja”perät”,mutta toisaalta herää kysymys tästä kommentista minkä Anne-Mari Berg Twitterissä antoi,että haluaisiko kohukaunotar Berg,että myös hänen perässään juoksisi keski-ikäinen kolli vallan huipulta ja kuolaisi hänen peräänsä ja sitten saisi näkyvästi dumpata mediassa Vanhasen tyyliin”kovastihan se siinä pyöri ja mourusi,mutta ei nyt tällä kertaa,sori”,sillä jo kaukaa näkee että tällä naisella on sydämmen paikalla pelkää silikoonia.

Ite Berg käyttäytyy kuin teinityttö jonka hameenhelmojen perään Vanhanen ei ole lähtenyt juoksemaan. Mikä ongelma suomalaisilla on oikeasti ymmärtää, että jokaisella ihmisillä on seksuaalisia haluja ja oma elämä. Vanhanen on varmasti tiennyt mihin ryhtyy pääministerin paikallaan, mutta miksi yhden pääministerin puuhista on tehtävä näin iso numero. Hankkisitte ite kunno elämä perus dokaavat lapsiaan hakkaavat aikuiset, naiset jotka polttaa ja juo raskaana, luuserit jotka ei saa töitä, kaikki saatana yhteiskunna varoja tuhlaavat sossupummi paskat =)

Kyllähän se fakta on näin että 99% miehistä menee sekaisin kun näkee tissit tai perän. Jos ei menisi, ni ei tommoset tyhjäpää-kanat ku anne-mari julkisuudessa olis. Näin soon!

No kyllä on kommarit piilosellaiset kateellisia, pääkaupunkiseutu on ollut vaalituloksen jälkeen ihan äimänä kun keskusta veti kuset….

Oma kommentti