Ohhoh! Miss Suomi Viivi Pumpaselta mennee titteli!

Viivi PumpanenMTV3 Viihdeuutiset skuuppasi eilen Miss Suomi Viivi Pumpasen ja hänen yrittäjämiehensä Pezhman Ahmadin eron. ”Petsku” on tämän jälkeen kommentoinut jo pariin otteeseen suhteen loppuneen epäluottamukseen. Iltalehdelle Petsku kertoi Viivin käyttäytyneen syntymäpäiväiltanaan kummallisesti, joka johti Petskun tekemään päätökseen.

Viivi itse on toistaiseksi pidättäytynyt kommentoimasta erouutista millään lailla. Pariskunnan ero johtaa mitä ilmeisemmin myös siihen, että Viiviltä mennee titteli. Miss Suomen tittelistä ei suinkaan ole kyse, vaan kansainvälisen assistentin työstä Pezhmanin autopesulassa.

Pari kuukautta sitten uutisoitiin Viivin siirtyvän Petskun firmaan töihin. Vielä tälläkin hetkellä firman yhteystiedoissa lukee Viivi Pumpasen nimi, ja tämän alla titteli: international assistant.

Lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/pezhman-ahmadi-vahinkokihlaus-viivi-poseerasi-jo-toisen-miehen-kainalossa

https://hymy.fi/juorut/voi-petsku-ahmadi-minka-menit-tekemaan

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Pezhman Ahmadi, Viivi Pumpanen

Kommentit

Eiku se on autolarje. Siel pystyy pestä oravan- nahkoja.!

International assistant autopesulassa?
Voi tsiisus… no, säästipä Petsku rahaa, kun ei tarvinnut autoakaan ostaa.

Kommentoija no 5: – Ai tuleeko Viivin käymään kuten Tanja Vienosen? Sittenhän on oikein onnentyttö: elää onnellisessa parisuhteessa, kolme lasta, lemmikkieläimiä ja mojova eläke kansaneustajavuosien jälkeen odottamassa. Halutessaan varmaan pääsee taas televisioon, vaikka siihen lemmikki-ohjelmaan taas. (Kuinka monella kauniilla nelikymppisellä naisella on ollut vain yksi rakkaussuhde elämässään?)

No voi hyvät hyssykät! olipa melkoinen firma pojulla! minullakin on monta samanlaista autopesulaa! muoviämpäreitä vaikka kuinka monta!
mutta firma kuitenkin,voi sanoa että on yrittäjä! niin ollaan me muutkin, yritetään tulla toimeen… että sellainen pisnismiäs…hah,ha.

Hitto…toivottavasti ei muuta takaisin entiseen osoitteeseen…se on ainoa pelko!!!!

Viivi ei tule enää Ahmedin jälkeen saamaan kunnon miestä itselleen ikinä! onnenonkijoita, kaatajia ja muita riittää, mutta kohtalon kuin Tanja Vienosella (mikä lie nykyään)! Hänellähän oli joku Marokkolainen tanssija aikoinaan ja sittenhän ei olekaan ollut muuta kuin eroja ja eroja, vanhoja äijiä jne…. ja nyt sitten odotellaan seuraavaa eroilmoitusta!

jää niiitä autoja suomeenkin pestäväksi 🙂 jos pääkonttori on isukin pizzeria takahuoneessa niin suurtavahinkoa ei tule. missä luvattu porsche ja se motari??? niinpä niin !

Kansainvälinen assistentti: kahvinkeittäjä ja sisälähetti, vailla sen korkeampaa koulutusta. Diilissä ei ainakaan Viivi taida hävitä pätkääkään. Toivottavasti on kirjallinen työsopimus voimassa. Jos kyseessä on laiton irtisanominen, voipi firma joutua maksamaan pitkän pennin.
Pidä Viivi oikeuksistasi kiinni!

Mutta sehän on työlainsäädännön vastaista erottaa henkilökohtaisiin syihin vedoten???

Oma kommentti