Ohhoh! Suomalaisen suosikkijuontajan pippeli näkyi – katso kuva!

Renne Korppila ja Juha Mieto saunassaHymy-lehden julkaisema supisuomalainen saunajuttu aiheutti melkoisen kohun valtakunnassa kuun alussa.

Kansanedustaja Juha Mieto saunoi stripparin kanssa – ja siitähän sai taas kansa ja muu media päiviteltävää.

Saunassa Miedon kanssa olivat toki myös muut miesjulkkikset, kuten BB-Niko, Mikko Kivinen, Frederik ja radio NRJ:n Aamupojat.

Rohkeudesta ei ollut puutetta, kun porukka antautui lyömään löylyä oikein olan takaa. Häveliäisyyttä ei tunnettu edes silloin, kun kamera alkoi laulaa ovenraosta.

Muun muassa NRJ:n suosikkijuontaja Renne Korppila istui hajareisin, eikä tehnyt elettäkään peitelläkseen miehuuttaan.

Sensuroimaton kuva tässä! Loput kuvat porukan saunareissusta löytyvät heinäkuun Hymystä!

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Frederik, BB-Niko, Juha Mieto, Mikko Kivinen, NRJ, Renne Korppila, Aamupojat

Kommentit

tota ku sais.. nam.. mut kun ajattelee… renenhän on hirveänmoinen kaappi ja sitten noin pieni kalu.. hmh…

Miedolla näkyy myös vähän kikulia, näyttää olevan esari terskan puolivälissä.Kommee on Mieto

Oho jopas on jotakin ! Löylyä lissäää ja juhlakondiksee ! : D

ei pahal mut nolaatte itte ittenne ku otatte tollasii salakuvii 😉 ja varmaa meette ottaa jotain salakuvii ku ne ei tienny… vitun lapset ymmärtäkää

Eipä ole ihme, että miespuoliset kotisohvien aikuisviihdesankarit tuijottaa ja kommentoi ensimmäisenä toisen miehen sukuelinten kokoa. Kovin ironista, että munattomana anonyymina ollaan olevinaan isomunaisia. Taitaa vaan vituttaa, kun naisilta tulee toisenlaista palautetta.

Kiva nähdä mies alasti.Ja mitä kaluun tulee se voisi olla juhlakunnossa vaikka kuin suuri?Olisi sitä kiva maistaa täytteen kera.Et lisää julkkis miehiä vain alasti.

Pastoripuliukko hoi!
Renne on absolutisti ollu viimeiset 15 vuotta et ihan hyvinhän sitä varmaan juu jurrissa ollaan.

oottehan te tolloja. Arvostelette että on pieni penis, vaikka ette oo nähäny suatana sitä edes ”juhlakunnossa”. Näyttää rennellä olevan löysänä ihan normikokone kikkeli, eikä taida olla turhaa vaivautunu veivaa sitä ku ”aaapuuvaa kamerat tulee” niin puolistondiksee ja sanoo sit et perkele ku on hyvän kokone kikkeli.

”..peitelläkseen miehuuttaan”.

– pikemminkin poikuuttaan;D iso mies kooltaan, mutta pienimunainen. no nyt on helpompi ymmärtää renneä, hänhän on pieni myös muualta;))

Tissejä ja (tussujakin) on hymyn sivuilla näkynyt, mutta kikkeli harvemmin, joten naiset olkaa hyvä

No pitäähän sitä saada naisillekkin katteltavaa.Tasapuolisesti eikä vaan aina niitä tissejä.Tuo on kyllä pikkuinen peli mutta muna kuitenkin 😉

”tais olla jätkä niin tuubassa ettei tajunnut mitään,ja HYMYHÄN käytti tätä tilannetta näköjään sumeilematta hyväkseen…”

Kyseisen miehen vatsaan on tatuoitu STRAIGHT EDGE (wikipedia-artikkeli aiheesta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Straight_Edge), vähän epäilen tuubassa oloa.

Sitä vaan, että saunassa yleensä ollaan alasti ja sitten jos sinne jotain lehtikuvaajia sattuu tulemaan, niin saattaahan ne nakit näkyäkkin. Pitääkö sitten kuvata saunassa, nykyajan meininkiähän se. BB-sauna.

Viime viikon erillisnettikävijöiden (aikakauslehdet, TNS-Metrix) top-6.

1 Kaksplus 212937
2 City.fi 125905
3 Seiska.fi 115912 -3,2
4 Vauva 104452
5 MBNet 100542
6 Hymy 84827

kyllä 🙂 jotenkin sellanen fiilis että jutut vähissä kun pitää ruveta esittelemään kuvaa juha miedon ja toisen kaverin palleista, vaan kaipa se menee tasapuolisuuden piikkiin.

Tässä jutussa on ehkä paras otsikko ikinä. Hymyn toimitus saa olla ylpeä työstään.

Oma kommentti