Ohhoh! Tämä suomalaisjulkkis saa tarinansa Aku Ankkaan!

Anssi KelaAnssi Kela kirjoittaa nettisivuillaan uudesta saavutuksestaan. Hänen kirjoittamansa tarina on päätynyt julkaistavaksi Aku Ankkaan.
Sarjis on saanut nimekseen Poppamiehen kirous, ja siinä seikkaillaan Roope Ankan nuoruudenmaisemissa Klondikessa.

-Helmikuussa Egmontilta kuului, että tarinani oli menossa tuotantoon. Piirtäjäksi oli kiinnitetty espanjalainen Paco Rodriques.Maaliskuun lopussa sain vihdoin nähtäväkseni Poppamiehen kirouksen Rodriquesin piirtämänä. Sarja oli tässä vaiheessa vielä mustavalkoinen, mutta näytti mielestäni upealta. Oli kieltämättä erityinen hetki nähdä kuinka tarina oli herännyt henkiin ja legendaariset hahmot toimittivat ruuduissa keksimiäni asioita! Anssi kertoo.

-Prosessi oli kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ja opettavainen. Ankkatarinan kirjoittaminen on erikoista hommaa siinä mielessä, että vaikka sellaista ei olekaan tehnyt koskaan ennen, ei se kuitenkaan tunnu vieraalta – koko ajan tietää millainen tarinan pitäisi olla. Hahmot ovat niin tuttuja, että niille on helppoa kirjoittaa; ensikertalainenkin tietää, mikä panee ankat tikittämään. Olen lopputulokseen oikein tyytyväinen. Ja itsestäni ylpeä: minäkin olen nyt ankalliskirjailija!
 
Kelan nettisivuilta voit nähdä miehen raakaversion sarjakuvasta sekä paljon muuta jännittävää: http://anssikela.fi/
 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Aku Ankka, Anssi Kela, Paco Rodriques

Kommentit

Oma kommentti