Ohhoh, tunnetkos tämän seksikkään kaunottaren ilman meikkiä – katso kuvat!

Uppista lallaa, ei vain kaunotarkaan kummoiselta näytä, kun ei ole kolmen sentin pakkelia naamassa. Siitä saatiin taas hieno todiste muutama päivä sitten, kun paparazzit, nuo ah niin ihanat kelmit, bongasivat maailmankuulun näyttelijän, Charlize Theronin, ilman ehostusta.

Ihan näyttää samanlaiselta kuin naapurirapun Lyyli tai meidän äiti.

Charlize oli piipahtamassa paikallisella gymillä Hollywoodissa, kun pitkäputkinen rehdin journalismin ilmentymä, eli paparazzi, hänet bongasi.

Rehti journalismi kuulostaa salakuvauksen kohdalla vähintäänkin irvokkaalta, mutta moni on todella sitä mieltä, että se on yksi rehellisimmistä kuvajournalismin keinoista näinä fotoshoppauksen aikoina. Kun pienet tyttöset näkevät idolinsa todella olevan aivan tavallinen finninaamainen kuolevainen, ehkäpä muutama nuori pelastuu anoreksian ikeeltä.

Rehtiä journalismia tuolla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Charlize Theron

Kommentit

Harvinaisen typerästi kirjoitettu juttu. Laittakaa ne harjoittelijat joihinkin muihin hommiin?

Vai että toimittajan äiti näyttää ihan samalta. Isäsi ei sitten voi olla ihan Brat Pitin näköinen, sillä jostainhan sinä olet nuo geenisi saanut.

miten niin finninaamainen? ihme panettelua!! taitaa jollain olla itsetunto ongelmia

Ihan paskaa. Charlize näyttää todella upealta ilman meikkiä. Ennemmin pikkutyttöjen maailmakuva vinoutuu tälläisista otsikoista, jonka mukaan nainen ilman meikkiä on yhtäkuin ruma! Piiskaan Hymylle tälläisista otsikoinneista!

Ihme juttu, puuta heinää. Todellakin näyttää keskivertoa paremmalta ilman meikkiä.

What’s the point? Charlize näyttää ilman meikkiä sata kertaa paremmalta kuin tavalliset pulliaiset meikattuina.

Oma kommentti