Oho! Suomalaiset teinipojat latasivat YouTubeen melkoisen lupauksen!

Netin YouTubeen on ilmestynyt kahden 16-vuotiaan suomalaispojan lataama elektro-house-musiikkikappale, joka herättää lahjakkuudellaan myös ammattilaiset höristämään korviaan.

-Hei, olemme the 9th Floor, kaksi 16-vuotiasta poikaa Suomesta, ja tämä on yksi sävellyksistämme. Teemme elektro-housea, ja tämä on uusin kappaleemme, pojat esittäytyvät.

Nuoret espoolaiset miekkoset kaipaavat hengentuotteelleen näkyvyyttä ja kuuluvuutta, ja pyytävätkin jakamaan sitä sosiaalisessa mediassa. Bändin takaa löytyvät J-Lay (Jesse Lempiäinen) ja Juma (Jussi Heinonen).

Onko tässä kansainvälistä ainesta – päätä sinä! Ainakin kappaleen nimi Good Morning World syleilee suurempia kuulijakuntia.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: The 9th Floor, Jesse Lempiäinen, Jussi Heinonen

Kommentit

Hyvä pojat jatkaa vaan musiikintemistä.
Ohittakaa nuo tyhmät kommentit, niitä
maailmassa riittää. Ikää vasta 16 mitä ehdittekään vielä musiikki maailmassa tehdä.

joo käykää kriitikot vaikka Spotify:sta kuuntelemassa The 9th Floor-What a Feeling! on siinäkin pojilla uskomaton biisi!!! 🙂

HYVÄ POJAT!! tykkään muistaki j-layn ja the ninth floorin biiseistä 🙂 älkää nyt heti kaikki olko noin masentavia biisi on oikeesti hyvä!

Tosi siistii, on näillä kundeilla monta muutakin hyvää biisiä. Toivottavasti kuullaan lisää heidän biisejä

On tässä vielä hiomista, koko kappale on välillä kuitenkin ihan mukavakin.Kannustusta kuitenkin pojille – jatkakaa samaan malliin!

Alalla:laitas linkkii niihi sun omii biiseihi ku oot nyt nii super producer ku jaksat inistä jostai miksauksesta.

Alalla:laitas linkkii niihi sun omii biiseihi ku oot nyt nii super producer ku jaksat inistä jostai miksauksesta.

Hehe, aika erikoinen uutinen. Biisi oli ihan lupaava ja tekijät lahjakkaita, mutta tässä ollaan kyllä vielä kaukana kansainvälisestä tasosta. Soundit on vielä vähän könöjä, biisin noste ei oo tarpeeks kova, sävellyksessä joitain naiiveja juttuja ja noi SHM -vaikutteet tulee jossain kohti liikaa läpi. Niin ja miksaus ei oo myöskään tarpeeks tiukka. Mut jatkakaa pojat ihmeessä teistä tulee kyl viel kovia, ootte vasta 16!

Ihme kommenttii täällä.Hyvinhän noi hommas hoitaa ilman turhia kikkailuja.Ehkä olis joittenkin kommentoijien mielest varmaan ”siistimpää”jos näist pojist olis joku sekojuttu tän tilalla.Kateutta ilmassa.

Iha su tiedoks huh et tollast se hyvä musiikki o… Kuullukkaa daft punkist mitää? Ton kommenti perusteel et, jote enne ku tuut kommentoimaa ota pää pois perseestä

huikeeta kamaa äijiltä!! 🙂 ja muuten tuollaisen biisin tekeminen ei ihan joka pojalta onnistu!

@Tietämätöntä
Olet aivan oikeassa. Jos kuuluisa J-Lay on noin sanonut, se on varmasti totta. Sen lisäksi Hymyssähän on yleensäkin näitä uutisia ”Youtube hittibiisi sai 200 kuulijaa kahdessa päivässä, ammattilaiset höristävät korviaan kuulemmalleen paskalle.”

Ihmiset, kysyin just J-Laylt et onks niil jotain suhteita Hymyyn ja sano et ei oo et se kattoo videon kommentteja ja ihmetteli et mitä helvettiä ja kävi kattoo Hymyn etusivun ja uutinen oli siinä! Joten ihan joku kavereille tuntematon henkilö on jutun tehnyt!

sama biitti koko aja välil musa katkee hetkeks ja kuuluu ti ti ti ja jatkuu jee jee kiitti vitusti hymy

Eipä tuota olisi erottanut näistä ”hiteistä” joita elektrossa pyörii… Ihme että kuulijat erottavat ”hitin ja huonon kappaleen”.

Pojille propsit yrittämisestä.. hymylle iso keskisormi!

Haha, tämäkö uutisen arvonen? Naurettavan helppoa tehdä samanlaista paskaa.

Joonas Hahmo, varo, jäppiset tulevat kovaa takaasi.
Miten niin turha uutinen? Ei ole ihan TÄMÄNTASOISTA kuitenkaan netti täynnä.
Niin että pysy sinä nyt niillä tangomarkkinoilla vaan, upi.

Täysin turha uutinen. Tällaista omatekoista musaa on netti tulvillaan, mutta pojille tsemppiä – kannattaa jatkaa.

ihan ookooo settiä 16-vuotiailta mut ei pärjää kansaivälisillä markkinoilla..!!!

Oma kommentti