Ohoh – näin englantilainen musasivusto arvioi Martina Aitolehteä!

Martina AitolehtiMartina Aitolehden ja Universal Musicin yhteistyö päättyi ensimmäiseen levyyn viime vuoden loppupuolella. Moni ihmetteli tätä ääneen, sillä jos perkaa Aitolehden kohujulkisuuden ja -taustan minimiin, jäljelle jäi: ihan kuranttia pop-musiikkia. Martina ei lannistunut ”potkuistaan”, vaan on kertonut suunnittelevansa jo seuraavaa albumia. Se siis julkaistaan jonkun muun yhtiön kautta.

-Hyvillä mielin kuitenkin, ja kaikella on tarkoituksensa! mimmi lausuu.

Como-lehti on löytänyt MusicOMH-nettijulkaisun sivuilta toimittaja Chris Beanlandin arvion suomalaisesta musiikista, ja siellä, kas kummaa, mainitaan myös Martina Aitolehti.

Toimittaja raportoi jutussaan suomalaistähdestä nimeltä Chisu, joka on kuulemma näillä arktisilla alueilla kovempaa valuuttaa kuin Madonna.

-Lista menestyvistä naisesiintyjistä tänä vuonna jatkuu ja jatkuu: Martina, Maija Moisio, Manna – kaikki heistä ovat erinomaisia, mies suitsuttaa englantilaissaitilla.

Ohoh!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Chisu, Chris Beanland, Como, Madonna, Maija Moisio, Manna, Martina Aitolehti, MusicOMH

Kommentit

NOOOH KONEILLA KU LAITETAAN NI KUKA TAHANSA OSAA LAULAA. hUOMIO!!! eI eNGLANNISSA OSATA ARVOSTAA HYVÄÄ MUSAA NI NE TYKKÄÄ JOPA BIMBOSTAKI1!!

Niinpä..Asun saksassa,jo 10 vuotta ja voin sanoa että martina ei ole eikä tule olemaan mikään tähti!! Se siitä!
ja ihan tiedoksi suomi on paras maa kaikista eikä tosiaan ole mikään peräpohjolan maa,kansainväilinen täynnä ystävällisiä ihmisiä!

Juuri siksi tiedämme ko. henkilön floppaavan, koska olemme kiertäneet maailmaa ja kuulleet vähän muutakin, kuin mummon tuutulaulua ja Raita Karpoa. Tätähän eivät vähä-älyiset tietysti voi ymmärtää.

suomalaista kateutta joka jutussa ”seuraava tulee olemaan täys floppi”
tämä peräpohjolan pieni kansa! kiertäkää vittu maailmaaa..!!

Martina on Universalin historian suurin munaus. Seuraava osoite on Petskun ns.levy-yhtiö kun parempiin ei enää pääse.

Epäilen kyllä kovasti Petskun kykyjä ja varoja suureen markkinointiin ja levitykseen.

Martin uusi levy (jos se edes ilmestyy) päätyy pikavauhtia edeltäjänsä tapaan alennuskoriin.

Meille on nyt monelta taholta yritetty todistella, kuinka Mara olisi stara Suomen ulkopuolella. Pohjustusta UMK valinnoillekko?? Ihmettelen ja jään odottamaan.

Lukeeka joskus te harvat Martin fanit tän naikkosen blogia sevanistä,ei ole juurikaan mitään kerrottavaa hällä koskaan,mitä nyt kauneushoidoistaan ja miten oli kiire kiire johonkin,ja Vikkanista kertoilee joka ei ole julkisuuden henkilö akaikäisyytensä takia,ja miten oli kaikki niin nam nam maiskis.Ihmettelen et miten tällästä blogii täytyy pitää Sevenis,ei ole kirjallista ulosantikykyä Maralla,tyhjänpäivästä ”haipakkaa” kuukaudesta toiseen.

voi voi toimittaja/toimittajat hankkikaa hieman parempi kielitaito.EI se teksti nyt TOSISSAAN MARTINA-RESSUA YLISTÄNYT TAI EDES SINNEPÄINKÄÄN.

Uhhuh, jutussa oli otettu, aivan ansioista, Chisu. Sen sijaan selvästi muita artisteja ei kirjoittaja tiennyt millään tavalla. Oli pistänyt vain muutaman nimen, mitä oli nähnyt niillä musafestareilla kun oli viime vuonna, jossa Martina esiintyi, loppuun. Ei tiedä sen enempää näistä muista, mutta toki varmasti LUULI että hyviä kun esiintyivät festareilla.

Kuka ihmeen Marttatiina ???
Ei kukaan tuttavistanikaan tunne Marttatiinaa .. kannattaa jäädä UK Museovirastoon.

helppo arvaa mihin hommaan pitää kyvykkäänä ja kuka =)

wanha juttu sitäpaitsi, eiks tää ollu seiskassa tms jo kuukausi sitten? ja siis Chisua tässä ylistettiin, ei martinaa eli sinänsä vähän harhaanjohtava uutinen.

Heh siis jos tuon jutun lukee, tarvitsee olla typerä, jos ei tajua IRONIAA, eli jep, Chisu on ihan hyvä, sen jälkeen on laittanut jotain nimiä peräkanaa, joita kukaan ei tiedä ja jotka eivät ole hyviä. Voiko joku olla niin tyhmä, ettei tajua jutun pointtia? Itse tajusin sen heti.

”sssssheeeeeegggggsssshhhhh…hik…sssheeehgssssh”

Vaan missä Jossun julkisuus kansainvälisillä markkinoilla?

– Ihmettelen vaan. Kova on kisa kissanaisilla – kukahan tämänkin kisan voittaa…

Eikai joku usko että toi juttu olis tosissaan kirjotettu.Onhan näitä juttui täällä vaikka mitä.

Suomessa Martinaa jarruttaa huono julkisuus. Ihan hyvin Martina laulaa ja sopivan väkevällä soundilla. Ulkomailla voi lyödäkin läpi. Suomessa vasta sen jälkeen.

Oma kommentti