Ohoh! Suomalainen BB-julkkis pelaa nyt suuren maailman tähtien tyyliin – katso!

Antti KurhinenBB:stä tuttu Antti Kurhinen on mielissään saamastaan suosiosta ja huomiosta, jota venäläisessä tosi-tv-sarja Dom-2:ssa esiintyminen hänelle toi. Lähes 50 miljoonaa katsojaa saavuttava Talo-2 piti Anttia asukkaanaan pari kuukautta, ja nyt Antti hukkuu ihailijapostiin.

Mies ymmärtää markkina-arvonsa Venäjällä, ja niinpä hän on ryhtynyt julkaisemaan sikäläisille faneilleen videotervehdyksiä suuren maailman tähtien tyyliin. Antti on myös tehnyt Venäjälle matkoja ja katsastellut mitä ilmeisemmin lisätyötilaisuuksia. Mainoksissa ja kuvauksissa herra on jo itänaapurissa esiintynytkin. Monet Dom-2-tähdet ovat hyötyneet ohjelmassa olostaan näkyvästi.

Hymy kertoi jokin aika sitten Antin matkasta Petroskoihin, entiselle kotiseudulleen. Jopa tavaratalon vartija juoksi hänen peräänsä nimikirjoitusta pyytämään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen

Kommentit

Antti ei todellakaan Auomen komein kuin omasta mielestään turha tyrkky BB:läisiä tuli paljon lisää unohtakaa vanhat nämä on niin loppuun kaluttu satuilevat tyhjää paskaa.

Olen aivan samaa mieltä Anista kun toi nikki ”Love Antti<3<3<3<3" ANTTI on IHQ ja HOTTIS!!!!!

ANTTI EI OLE TODELLAKAAN mikään HOMO! ANTTI ON SUOMEN KOMEIN MIES! Vielä kun se vähän kasvaa henkisesti niin on se näyttää närhen munat teille KADEILLE LUUSEREILLE!! ANTTI on I H A N A !!

+ Sauli on homoseksuaali, joka ratsastaa toisen homppelin siivellä Bollywoodissa… Antti sentäs tekee jotain rahan/maineen ja kunnian eteen.

Sauli ei tee Amerikassa muuta kuin vätystelee, Antti sen sijaan hankkii koko ajan uusia kuvauksia, tv-esiintymisiä, yleisötilaisuuksia. Saulin kaikki blogit ym. tutkat on suunnattu vain Suomeen, ei hänellä muualla niin paljon faneja ole. Hyvä jos on kohta sillä Aatamillakaan, aika tähdenlentoja kun tuppaa olemaan nuo idolssit sielläkin.

Pysy vain rajan tuolla puolella jos suosiosi on niin valtavaa täällä ei kaivata

Eikös se BB-Sauli vedä siellä ihan oikeesti maailman tähtien kanssa?

Oma kommentti