Ohoh! Tältä näyttää Johanna Tukiaisen uusi tukkatyyli – katso kuva!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin rakkaudessa näyttää jälleen kerran olevan julkisuuden mentävä aukko. Pariskunta on bongattu Saariselältä erinäisissä yhteyksissä, ja pitkä loma yhdistettynä Tuksun keikkaputkeen on ollut täynnä rakkautta mutta myös riitoja.

-Hyvä jos Johannaa on tunnistettu täällä Lapin perukoilla, niin paljon hän on muuttunut, Hymylle juorutaan tunturista.

-Hän ei juurikaan käytä meikkejä, ja nainen on muuttanut tukkatyyliään. Nyt tilalla on jonkinnäköiset rastat tai letintapaiset, Hymylle kuiskitaan.

Tuksu on kertonut julkisuudessa ottavansa uuden hiustenpidennyksen Helsinkiin tultuaan, mutta nyt hän kuljeskelee kuvan näköisenä aikansa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Ei ihmeemmin kaunis, ei ihmeemmin ruma.

Tuksu muuten on leikannut tuon kuontalon jo ja kulkee nyt ilman pidennyksiä, kunnes menee takaisin Helsinkiin. Naurulehti on myöhässä tämän juorun kohdalla. 🙂

Hyvin olet muuttanut ulkonäköä.Sievät kasvot eivät tarvitse paljoa meikkiä, oikein hyvä! Värjäämätön tukka tai raidoilla piristettu oma väri olisi varmaan oikein hyvä.Tukkakin voisi hyvin siitä.

Tuksuhan on kuin torimyyjä,kauniiksi tuota ei voi mitenkän nimittää,vaikka ei kai sitä kukaan muu teekkään,kuin eukko itse.Mikä tuokin kuvittelee olevansa?Ei osaa mitään,otsikoissa vai typerän käytöksensä takia,joten lööpit tuosta turhanpäiväisestä ihmisestä vois lopettaa

Karsee ilman meikkiä, mutta ammattimeikkajan ja stylistin avulla Tuksusta saisi ihan keskiverto suomalaiseukon näköisen. Vartalokin on niin peruskamaa, etten lähtisi esittelemään, mutta esim jos työskentelisi kaupan kassalla tuon verta ylipainoa ei pistäisi silmään.

Miten niin uusi tyyli, täähän on jo vanha? Yritätte, ruojat, vaan huijata ihmisiä klikkailemaan että täältä löytyy kuva Tuksussa lyhyessä tukassa ja ilman greitlenktsejä. Hö.

Joo, onpa muuten toi hiusraja noussut enemmän, kun mun ukilla.

Tuksu kehuu itseään että näppis vain sauhuaa. Meikkaamattomana parempi kyllä!

Koska toi laihtuu ja missä on ne uudet kuvat?Sehän on lähes kalju ku tänään sen näin.

ei muuta kuin et naimisiin artsin kans et oot taas löööpeis jonkun aikaa hoh hoijaa

Hyvä Johanna! Uusi tyyli on suunta raikkaanpaan ja luonnollisempaan suuntaan. Anna omien hiusten kasvaa ja löytää tasapaino, niin hyvä tulee! Kiva kommentti ylempänä maatalon emännästä mukuloiden ympäröimänä. Varmasti totta, moni ”hukkaa itsensä” tänäpäivänä kun koittaa soputua maailmaan joka ei ole luonnollinen. Itse maalla kasvaneelle tiedän kuinka ihanaa siellä on. Emännyydessä on hyvä pohja elämälle. Emännät kunniaan!

Eikös possu ole saanut tarpeeksi sidukkaa kun on pääsy laihtumaan. Nyt äkkiä pitää 7 järestää jossupossulle pileet.

Misä se uusi hiustyyli on, siis kuva Tuksusta pää paljaana?

Tunkki on vaihtanu muutenkin tyyliää,kun blogissa kirjottaa laittavansa ripsiinsä vaan ripsaria ja huulipunaa:)On se varmaan metkan näkönen sillai:)

tuksu on kyl just sen olonen et sopis parhaiten maatalonemännäksi, onnellisena monen kakaran piirittämksi, eikä mittään glamour hömppää, ugh!. eli tää on askel oikeaan suuntaa ja ensimmäinen tuksu postaus joka ei ärsytä kaiken maailman sekoiluissaan.

Kyllä Johanna on nyt hieman laihtunu,ei voi kieltää,ja on jopa vähän ikäisensä näköinen tuossa kuvassa,mutta Johku ei aina ymmärrä että se kova show-meikki vanhentaa häntä,se ei vaan kaikille kasvoille sovi.

Tuo rasvainen ja likainen pehkohan sillä on ollut päässä jo viikkotolkulla. Epäsiisti henkilö.

Ei kai Johanna ryökäle oo menny laihtumaan ! Mahottoman ihanat rastat, ne kans kaventaa.

Täytyy sanoa että Johanna näyttää kauniimmalta ilman meikkiä 🙂

Oma kommentti