Oletko käynyt strippibaarissa – 7 vinkkiä jotta et kadu!

Eroottisia baareja, tuttavallisemmin strippibaareja, on Suomessakin useita. Nyt viihdesivusto Härdelli on kirjoittanut sen seitsemän ohjetta niissä käyvien ohjenuoraksi.

Monien kokemukset strippipaikoista ovat varsin huonoja – varsinkin seuraavana aamuna, sivusto kirjoittaa:

”Strippibaareissa viereesi istutaan ja aletaan kärkkyä kalliita juomia. Tipinpyytäjät tulevat myös tanssiesityksen jälkeen kurnaamaan rahaa. Vältyt mielipahalta ja maksimoit mielihyvän, jos noudatat erikoisasiantuntijan ohjeita”.

Millaisia ohjeita sitten annetaan? Kas tällaisia. Julkaisemme muutaman, lue loput sivustolta eli täältä.

Nosta aina rahaa pankkiautomaatista ja maksa käteisellä. Pysyt silloin kartalla siitä mitä mikäkin maksaa. Jos makselet vain kortilla sirua viuhuttaen, aamulla saatat huomata maksaneesi kuohuviinipullosta 200 euroa. Siis: Skarppina käteisellä.

Jos menet baariin yksin, kerro haluavasi istua yksin ja ettet halua seuraa. Muutoin viereesi istuu nainen joka alkaa tyrkyttää sinulle seuraansa – eli pyytää ostamaan itselleen kalliita drinkkejä. Toinen vaihtoehto on leikkiä kuuroa. Näytä keksittyjä viittomia tai kirjoita paperille I am deaf.

Aivan upea keino, suorastaan loistava, välttyä rahaa kärkkyvältä seuralta on mennä strippibaariin naisen kanssa. Useinkaan kukaan ei tule silloin viereen istumaan. Lue lisää vinkkejä täältä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: erotiikkabaari, ohjeet, seksibaari, strippari, vinkit

Kommentit

Oma kommentti