Onko hän tämän vuoden BB-juontaja?

Susanna LaineSusanna Laine sai vuoden lopussa päätökseen Big Brother -ohjelman viimeisimmän kauden juontohommat. Roolista irtautuminen ei ole hänelle vaikeaa.

-BB-juontaminen ei mene minulle nahkoihin, vaikka kyllä siinä vahvasti mukana elää, kun talon tapahtumia päivittäin seuraa, ja se on kestoltaan niin paljon pidempi tuotanto kuin televisio-ohjelmat yleensä. Mielenkiintoinen ja hauska juttuhan se on, Susanna kertoo Hymylle.

BB palaa ruutuun myös tänä vuonna, mutta Susannan jatkosta ohjelman emäntänä ei ole vielä tehty päätöstä.

Ansaitseeko hän paikan jatkossa, kommentoi!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Susanna Laine

Kommentit

Toivottavasti ei jatka ! Eihän se pärjää ilman Elinaa yhtään.Vappu kehiin.

Mielestäni Susanna ei sovi suoriin lähetyksiin juontajaksi, liikaa hössötystä ja senat sakasin…Elina oli taas puolestaan Loistava.

Voittaja on se, joka näyttää paljasta pintaa ja puhuu pikkutuhmia, mikä uppoaa keskenkasvuisten pissisten tajuntaan.

Ei osaa juontaa, Elina joutui paikkailemaan viime kaudella Susannan mogia. Elinan pariksi joku vähän tiukempi tyyppi nyt, joka tosiaan pistäisi kilpailijat koville niinkuin joku täällä mainitsikin.

Susanna on niin ihanan kaunis ja seksikäs ääninen nainen että oksat pois.HÄNEN PITÄÄ SAADA JATKAA JUONTAJANA!Olis kiva kun Susanna juontais nyt extran niin näkisimme häntä useimmin..viimeks kun tuuras elinaa niin sujui kuin tanssa

Susanna jatkakoon mutta Elina voi lähteä on kuin 50-luvun Seura-lehden kannesta revitty tylsän näköinen tavis.

Elina riittäisi hoitamaan sen sunnuntain lähetyksen. Susannaa ei tarvita. Ennen kaikkea vaihtoon kuitenkin naisten ”stylisti”, joka puki heidät sunnuntain lähetyksiin tyylittömiin rätteihin ja linnunpelättiasuihin. Tilalle joku, jolla on tyylitajua, kiitos. Olkoonkin ettei sitä itse BB:ssä ole.

ketä kiinnostaa tollane paskaohjelma, paitsi tyhmiä?

vois julkasta jo seuraavan voittajankin nimen, sekin kun on kuitenkin jo päätetty. Tai toiseksi tulevan, jolle tuotanto antaa erityislahjoja kauden aikana.

Ei Susannaa vaan ihan uusi sanavalmis joka panee BB asukkaat koville..

Ei niin, nirppanokka akka joka ei anna haastiksia seiskallekaan. Vituttaa moinen.

Oma kommentti