Onko tässä suomalaisen Viidakon tähtöset -tosi-tv:n emämoka?

Martina AitolehtiNoin kolme viikkoa sitten uutisoitiin laajasti Subin keväällä ruutuihin ilmestyvästä Viidakon tähtöset -tosi-tv-sarjasta, jossa kilpailee kymmenen julkisuudesta tuttua kaunotarta. Seikkailuhenkisen realityn kuvausten piti kestää noin kuukauden ajan.

Jo pari päivää sitten yksi kisan kandidaateista, Martina Aitolehti, kirjoitteli Seitsemän päivää -lehden blogiinsa kuulumisiaan. Kävi ilmi, että kohukaunotar oli kotiutunut tropiikista jo hyvän aikaa sitten. Aiemmin uutisoitiin, että Aitolehti ja Maisa Torppa olisi hyllytetty kisasta tappelunujakan takia, mutta kyse oli siis vain väliaikaisesta ratkaisusta: he jatkoivat ohjelmassa.

Pudotushenkisissä tosi-tv-ohjelmissa tärkein osa draaman kaarta on se, kuka säilyy kisassa viimeiseen asti, eli toisin sanoen voittaa sen. Kaikesta päätellen Martina ei siis ole sijoittunut, kun hän on jo palannut ulkomaailmaan.

Mikäli kaikki ”viidakon tähtöset” syöksyisivät sosiaaliseen mediaan kertomaan kuulumisistaan heti Suomeen paluunsa jälkeen, voisi ohjelman käänteet ja loppuratkaisun käytännössä ennustaa henkilö henkilöltä etukäteen. Niinpä yleensä käytetään tiukkoja vaitiolo- ja poissaoloehtoja. Julkisuuteen ei ole asiaa, ennen kuin koko ohjelma on kokonaisuudessaan kuvattu.

Onko Martinan kohdalla siis syntynyt Viidakon tähtöset -ohjelman emämoka?

Myös Henna Kalinainen kertoi Twitterissään puoli vuorokautta sitten tulevansa Suomeen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Maisa Torppa, Martina Aitolehti, Henna Kalinainen, Viidakon tähtöset

Kommentit

Ohjelman ”tärkeimmät” asiat: tissit, tissit ja tissit… Ai nii, ja vielä lisäksi tissit. Ei kiinnosta tyhjäpäiset bimbot jotka vain juoksentelevat ympäriinsä ja kiljuvat turhista asioista… ”Siis niinQ hyyii! Ötököitä!” Ja kaiken lisäksi pornoa löytyy helpommin netistä.

Meinaan todellakin katsoa tuota ohjelmaa että voin nauraa kotona vielä enemmän!!

Ei näillä taulapäillä oikein aivot pelaa. Hyi hitto tuota naista! o**ettaa.

Emämoka on se, että sarjasta puuttuu Viidakon Tähtönen No1 eli Tuksu!

Ketä voi kiinnostaa tää ohjelma! Veikkaan että on Subin suurin floppi jos joskus näkyy telkussa.

no yli kolme viikkoahan siitä jo on ku ne läksi tonne joten eiköhän sieltä ala olla jo kaikki takasin Suomessa.

”Pudotushenkisissä tosi-tv-ohjelmissa tärkein osa draaman kaarta on se, kuka säilyy kisassa viimeiseen asti, eli toisin sanoen voittaa sen.” , kyllä taas on hyvää journalismia… Hymy osaa!

Suurin virhe tän ohjelman kanssa oli mainostaa niin rankasti etukäteen. Minkä helvetin takia siitä pitää jokaiseen lehteen ilmottaa kun lähdetään kuvauksiin? Ja tietty kun kuvattavat on tämmösiä vatipäitä niin eipähän sillä ole väliä mitä tuotanto tekee, nämä vatipäät itse varmasti ilmottavat asian Seiskaan ja Hymyyn.

Torppa on joo palannut viidakosta, koska kertoo sen tälläkin viikolla facebookissa.

No joo, Maisa Torppa on päivittänyt facebook -sivuaan sekä 18.11, jolloin taisi olla jäähyllä tappalun takia ja uudestaan taas 29.11.

Eli Maisakin oli poissa kisasta jo viimeistään 29.11 edellyttäen, että juoksi heti päivittämään facebookiaan. On varmaan siis tippunut jo aiemmin.

En meinaa katsoa tyhjäntoimittajia saarella.

Meinaan itse lähteä lomille.

>Ostakaa elämä. TV:stä tulee semmoinen keväällä. kuulea.

Oma kommentti