Onko tässä Suomen ennätys: Pauli joi 26 tuoppia illassa!

Pikku-Papu eli Pauli SuominenPikku PapuHymyn heinäkuun numerossa on etsitty halvinta tuoppia niin Suomesta kuin pikkulahden takaa Virostakin. Voittajat on ratkaistu, ja niistä enemmän lehdessä.

Vinkkaajakuninkaaksi ja Hymyn halvin oluttuoppi -kilpailun voittajaksi päässyt 52-vuotias Pauli Suominen sen sijaan kertoo ennätyksestään, joka voisi olla vaikka Suomen huipputasoa.

-Oma enkkani on juoda 13 litran tuoppia (26 normaalia) yhden illan aikana!

Kaiken lisäksi ”Pikku-Papu” muistelee olleensa vain pikkuhuppelissa.

Aika kova kaljapää!

-Tämän kokoiseen mieheen mahtuu aika paljon, roteva ja kaksimetrinen Papu perustelee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Olut, Pauli Suominen, tuoppi

Kommentit

Meitä on kyllä sitten kaikenlaista taitajaa tässä maailmassa!

Join 35 A-olutta (á 0,33 l) puolenpäivän ja valomerkin välillä kesällä 1976. Lähes kaksimetrinen kaverini joi samassa ajassa 33 pikkupulloa (á 0,375 l) valkoviinia. Kaksi kertaa syötiin eikä kumpikaan saanut henkilkohtaista valomerkkiä.

JOO hahah ei ees MEITILLE pärjää, juon kuule PIKKASEN enempi ja nopeemmin, kerranki 200 STOBEA ja 50 vodkashottia suoraan PERSEEN kautta ja ajoin kotiin tyrväälle sammuneena silti pysyin tiellä, voitin räikkösen nuorempana muta en viittiny uraa jatkaa OLISIN ollu siinäkin parempi , omistan 60 olvi-lippistä voitan teidät kaikki ryyppäämises JES NESTEYTYS KUNTOON vähä mä ja mun kaverit juodaan VITUSTI kaljaa ja viinaa OLIN NIIN KÄNNIS en muista ees
ps roskapostinestokysymykset on liia vaikeita piti soittaa JYKÄlle ja kysyä, seki oli iha PERSEET haha

edesmennyt viikinki tarinoi kipanneensa 28 puolen litran kuppia … samassa kuppilassa.. tarina ei kerro paljon oli pohjia ! jah, kaveri kun kaveri joka on iso ja pikkasen harjootellut keppanen ottoa niin parikymmentä on kevyttä kauraa !!!

Mjoo tuossa nyt ei mainita aikaa mutta kyllä se helposti menee 20-30 kun lähtee selvinpäin kapakkaan aikaa tappamaan ja pääsee ihan kunnialla kävellen kämpillekin valomerkin jälkeen kun on kiireettä lipittänyt sitä kaljaa. Vessassa saa kyllä rampata ihan kunnialla kanssa. Taitaa kyllä tosin olla tuo vakituoppi täälläpäin 0.4

No onpas paljon 😛
On tuota yli 40 stobee tullu illassa vedettyä, klunk, klunk

Oma kommentti