Onko tässä Suomen persoonallisin kuntavaaliehdokas? Markus pukeutuu naisten vaatteisiin ja laittaisi kunnan asiat kuntoon

61-vuotias Markus Kuotesaho on transvestiittitaustansa myötä Siikajoen tunnetuin väriläiskä. Ja koko Suomen. Painetun Hymyn haastattelussa hän kertoo olevansa kiinnostunut myös yhteiskunnallisista asioista, ja hän onkin ehdokkaana kesäkuun kuntavaaleissa keskustan listoilla. Hän kertoo pyrkivänsä valtuustoon tosissaan.

– Siellä tarvittaisiin tällaista järkeä! Itse soitin ja tarjouduin ehdokkaaksi, aiemmin eduskuntaankin yrittänyt Kuotesaho toteaa.

Kun mieheltä kysyy vaaliteemoista, hän vastaa välittömästi, ja kertoo vaativansa palveluja takaisin pieniin kuntiin.

– Nyt on 50 vuotta säästetty. Milloin tämä säästökouhotus alkaisi riittää? Kuotesaho kysyy.

– Kyläkoulut pitää saada takaisin. Sanovat, että vanhojen koulujen kunnostamiseen menee muka miljoonia. Aion änkyröidä ja vastustaa huonoja päätöksiä. Mutta ensin pitää päästä sinne, jotta pääsee hoitamaan näitä asioita.

Romutransu uhkaa ilmoittaa virallisiin vaaliesitteisiin ammatikseen ”appelsiinin poimijan”. Keskustan ehdokkaita esittelevällä listalla ammatiksi on kuitenkin merkitty ”yrittäjä”. Kuotesaho on toiminut romukauppiaana.

Lue juttu ja Markuksen kuulumiset painetusta lehdestä tai näköislehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Mika Lahtonen
Avainsanat: Siikajoki, Markus Kuotesaho, Raahe, Romutransu, kunnallisvaalit

Kommentit

Oma kommentti