Onko tässä Suomen röyhkein kirppari-ilmoitus?

Netissä myydään, ostetaan ja myös annetaan tavaraa. Kun joku antaa tavaraa, tuolloin kiitollisuus luonnollisesti valtaa tavaran tarvitsijan mielen – ja sekin joka tavarasta eroon pääsee on onnellinen sitä, että kierrätys onnistui.

Sitten on röyhkeät ihmiset. Tai sanotaanko: törkeän röyhkeät ihmiset.

Nyt on ehkä löytynyt röyhkein. Facebookin kirppariryhmässä pölvästöivä nainen ilmoitti ensimmäisessä ilmoituksessa tarvitsevansa sitä ja tätä. Tavaravuori suorastaan huusi. Mutta eipä tässä kaikki. Yksilöidyt toiveet kruunasi, että hän oletti että ne tuodaan hänen ovelleen. Toisenkin ilmoituksen hän jätti.

Mitään kontaktia ei toki tarvitsisi olla, tai kiitosta edes, tavaranluovuttajan ja vastaanottajan välillä. Turhia kysymyksiäkään hän ei halunnut.

Kun naiselle kaadettiin kylmää vettä niskaan ja todettiin tämän olevan kiittämätön hölmö, nainen pitäytyi linjassaan:

-Ei turhia viestejä kiitos.

Tämänlainen röyhkeys on kirpparipalstoilla liikkuvien mukaan yleistynyt. Kaikki pitäisi saada ilmaiseksi, ja toiveet ovat hulluntasoisia.

-Oma lukuunsa on ne, jotka kuvittelevat saavansa ilmaiseksi arvotavaraa. Joku ilmoitteli äsken kaipavansa laajakuvatelkkaria. Piti olla kohtuu-uusi ja sitä ja tätä siinä vakiona. Mikseivät nämä typerykset mene kauppaan? Ei kirppari ole mikään toivetavaratalo – sitä otetaan tai ostetaan mitä on tarjolla, Hymylle muristaan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: kirpputori

Kommentit

Oma kommentti