Onnenpyörä-Janne paljastaa, että häntä pyydettiin ohjelmaan kilpailemaan, vastaus oli ehdoton

Hymy lähti legendaarisesta Onnenpyörä-ohjelmasta ja viime aikoina Big Brotherista tutuksi tulleen Janne Porkan kanssa kalaan. Samalla jutusteltiin mukavia.

Viime vuosien aikana turkulaista ovat työllistäneet imitaatio- ja stand up -keikkojen lisäksi bingoristeilyt, joissa hän pyörittää ystävänsä Esa Silanderin kanssa kehittämäänsä Onnenpallo-peliä. Risteilyjen on määrä jatkua elokuussa. Takana on kymmenen vuotta.

– Onnenpallosta kaavailtiin ensin ohjelmaa Ylellä. Suunnitelmat kariutuivat, mutta onneksi päästiin laivalle, Janne tokaisee.

Jannen jälkeen Onnenpyörän puikoissa on nähty Jethro Rostedt ja piakkoin myös Christal Snow yhdessä Niko Saarisen kanssa, kun ohjelma palaa julkkisversiona Fox-kanavalla.

– Sehän on hemmetin hienoa, että ohjelmaa uudistetaan. Luvassa on taatusti lennokas tv-show. Se tulee jakamaan mielipiteitä, mutta niinhän ohjelmien pitääkin, Janne näkee.

Jannea ei nähdä Onnenpyörää pyörittämässä.

– Se oli yksi osa elämääni, joka on mennyttä. En lähtenyt myöskään Jethron aikana, vaikka pyydettiin, Janne kuittaa.

Janne ei kuitenkaan laittaisi vastaan, jos jotain mielenkiintoista tv-rintamalla ilmaantuisi.

– Sen pitäisi olla mukavaa omannäköistä, ei väkisin tehtyä. Show-meininkiä yhdistettynä pelaamiseen, johon saataisiin koko kansa mukaan.

Lue Juhamatti Niemisen juttu Hymystä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Big Brother, Janne Porkka, Onnenpallo, Onnenpyörä

Kommentit

Oma kommentti