Onnistuuko comeback? Sofia Sida on ylpeä ”AIDS-sukunimestään!”

Sofia Zida -nimellä Disco Mamazida -älppärin kolme vuotta sitten julkaissut Sofia Stenman tekee comebackia. Sofia otti nyt taiteilijanimekseen isänsä oikean sukunimen, joka kuuluu: Sida.

-Olen ylpeä nimestäni, vaikka se onkin ranskaksi AIDS, Sofia totesi Hymyn toimittajalle taannoin vantaalaisessa karaokebaarissa, jonne hän oli äitinsä kanssa tullut laulamaan.

Sofia keräsi kuppilassa paljon huomiota esiintymisellään, mutta nyt comebackia suunnitteleva neito on saanut valmiiksi uuden biisinsä, Party Freak.

Ainkaan Stara.fi-verkkopalvelun arvostelut eivät puolla comebackin onnistumista.

-Kappaleesta ei löydy minkäänlaista hittikoukkua tai muutakaan toimivaa yksittäistä osa-aluetta, kriitikon tuomio kuuluu. Samalla biisiä kuvataan märältä lapaselta kuulostavaksi läpihuutodiibadaabaksi.

Kriitikko toivoo, että kokonainen levy olisi parempi, sillä ”muutoin sitä ei kannata Suomessa edes julkaista.”

Kuuntele biisi tuolla:

http://www.myspace.com/sofiazida

Sofia laulukisassa Latviassa, katso video YouTubella:

https://www.youtube.com/watch?v=bj2uNbUFV08

Teksti:Hymy.fi

Kommentit

mikä comeback? eihän edellisestä albumista ole kuin kolme vuotta? Anssi Kela teki edellisen albuminsa neljä vuotta sitten ja kukaan ei puhu comebackista 🙂 ”Hyvä” hymy :-/

Niin siis joku hymyn laatutoimittaja oli kysynyt jossain karaoke baarissa ohimennen ja joku stara.fi toimittaja joka on tehnyt mm. tämän ”huippukappaleen” ja joka palkkasi Tuksun pääesiintyjäksi omaan tapahtumaansa antoi huonon arvosanan singlelle 🙂 Ymmärtäisin jos kyseessä olisi vaikka Hesarin kulttuuripuolen toimittajan arvostelu ja vaikka Imagen toimittajan kunnolla tekemä haastattelu eikä karaokebaarissa tehty kysely 🙂 Hyvin veti nuori neiti Sida Hartwall Arenalla. Kaunis ääni ja nätti tyttö.

Olipa kohtuuttoman ankara arvio Stara.fi-sivulla.

Monialayrittäjä Jocka on katkera, kun oma musiikkiura tyssäsi siihen kammottavaan poikabändiin. Se oli ihan täyttä kuraa ja tahatonta komiikkaa.

Noh, staran arvostelu oli nappiin. ei siina oo mitaan koukkua, eika mitaan kunnon melodiaa muutenkaan. ihan tyhjanpaivainen biisi. ”Looppijulkkiksessakin” on enemman mielta! 😛

staran arvostelut hah hah hah…. kuka niitä ny ottaa tosissaan. joku jokka vai=) LOL

Oma kommentti