Onpas Henna Kalinaisella antelias miespuolinen ystävä – katso mitä sai!

Henna KalinainenHenna Kalinainen on onnensa kukkuloilla, sillä hän lähtee viikon päästä helteiselle Rodoksen saarelle, jossa elohopea on noussut näinä päivänä likemmäs 40 asteeseen.

Kyseessä ei ole ihan mikä tahansa loma, vaan suoranainen luksusreissu. Majoituskohteena on peräti viiden tähden hotelli!

Henna on juuri kertonut pikavipeistään ja luotoistaan Seiska-lehdessä, mikä on saanut ilkeät kielet arvostelemaan naisen matkaa. Mutta Hennapa lataa blogissaan täyslaidallisen arvostelijoille:

-Miksipä en lähtisi matkalle mikä mulle tarjotaan…teistäkö kukaan ei lähtisi…niin se vaan menee että mä saan ilmaisen matkan, koska eräs mies sen maksaa, kun ollaan ystäviä…

Henna lisää vielä:

-Yleensä kunnon miehet maksaa, ja kauniille naisille yleensä moni asia on ilmaista, kun miehet ihan itse tarjoutuu maksamaan…se vaan vituttaa monia, kun tosiaan jotkut maksaa aina kaiken itse eikä ikinä saa mitään.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Hyvä pointti Hennalta…”kunnon miehet maksaa, ja kauniille naisille yleensä moni asia on ilmaista”…huomaa Henna, että kauniille naisille…siis miksi sinullekkin pitäisi olla ilmaista??? Et ole mitenkään kaunis, älykäs tai viehättävä.

Todella Tuksu 2. Henkisesti laiska ja aika moukkamainen naikkonen.
Kaikki jäänyt kesken minkä se on aloittanut, mitään ei vie loppuun kun pitäisi vähän vaivaa nähdä. En nyt tarkoita mitään hiustenkasvatus/laihduttamista..
Ei omaa edes alkeellisimpia käytöstapoja!

Henna Kalinainen:

klaaneihin annen
laihana ennenkin
hankalien nainen
lainaan henkinen
liikenne annahan
hankeniin alenna
kennelin ihanana
kennelin ainahan
ihalainen kannen
linnea nahkainen
elinan nahkainen
anneli nahkainen
alainen hankenin

Siinäpä anagrammeja jo useampaan tilanteeseen.

Tuksun jälkeen todellakin suomen turhin ja leuattomin pottupää!

Tässä Tuksu 2, joka yrittää vakuuttaa, että kaikki pitää tulla ilmaiseksi. Se vaan on niin, ettei ole ilmaisia matkoja ja lahjoja,joita tuntemattomat miehet maksaa. Tällaisten ”lahjojen” vastaanottajille on nimikin. Kateellinen en ole edes sulle Henna, sulla ei ole mitään sellaista, mitä kadehtisi, aivan kuten typerä Tuksukin, olet säälittävä tyrkky, jota halveksutaan

Noilla hilloilla nyt sais vaikka brasilialaisen megasilikonitissishemalen ja deepthroatin tupla-anaalin jälkeen. Jäbällä jääny sihteeriopistot lukematta.

Yleensä mikään ei ole ilmaista,maksu tapa vaan vaihtelee

Oma kommentti