Oonan lähipiiri hyökkäsi mallitoimiston kimppuun – miten käy myymälävarkaudesta kärähtäneen missin?

Oona KareMiss Suomi -finaalin myymälävarkauden takia keskeyttänyt Oona Kare on joutunut hyllylle MNG Model Managementissa eli omassa mallitoimistossaan. Toimiston edustaja, Kim Rusi myöntää asian Hymylle.

-Yhteistyö on tällä hetkellä katkolla. Fakta on se, että Oonan saama negatiivinen huomio on mediassa ollut valtaisaa ja missifinalistit joutuivat kiertueen aikana ennennäkemättömän kovan ryöpytyksen kohteeksi. Oona on ollut yksi MNG:n pidetyimpiä malleja, ja onkin hyvin valitettavaa, että asiat kärjistyivät hänen kohdallaan tällä tavalla.

Rusi paljastaa mallitoimiston joutuneen myös Kareen lähipiirin hyökkäysten kohteeksi.

-Esimerkiksi omalle Facebook-sivuilleni tuli tällainen viesti: ”haista sinäkin pitkä paska saatanan vellihousu”.

Rusi ei kuitenkaan ole valmis antamaan Oonalle kengänkuvaa takalistoon, vaan odottaa tilanteen rauhoittuvan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Oona Kare, Kim Rusi

Kommentit

JOHANNA KARE JOHANNA KARE JOHANNA KARE…

ja oona, mitäs menit varastelemaan…oma syysi, nyt vastaa omista teoistasi. jokaisella on aivot, olisi sunki pitäny miettiä pidemmän päälle!! ei se kauneus pitkälle potki, kyl kaikkeen viisauttakin tarvitaan.

Joo Oona on ihana tyttö ja varmaan jokin ulkoinen paine saanut tämän enkelin tekemään virhearvioinnin. annan täysin anteeksi tälle äidin pikku kullanmurulle joka on oikeasti syvimmiltään todella herttainen ja kultainen tyttö, joka ei tekisi pahaa kärpäsellekään. Oona omaa myös parhaat elämänarvot kuin kukaan muu Suomen mallimaailmassa ja on myös ehdottomasti kaunein kaikista Suomen naisista. harmi että hänen viattomasta virhearvioinnista nousi nyt turhaan näin iso kohu, ei hän olisi ansainnut tällaista vaan olisi pitänyt saada jatkaa kisassa koska olisi varmasti voittanut pitkällä kokemuksellaan ja ammattitaidollaan. Toivottavasti lähipiiri on ollut hänen tukenaan tänä vaikeana hetkenä. Esim. Porsche voisi lohduttaa……..

Taidan tietää kenestä lähipiiristä on kysymys. Valitettavasti voi olla pahasti Oonan tulevaisuuden tiellä.

Tuntuu, että riitaa ei niinkään ole mallitoimiston (Rusin) ja Oonan välillä vaan väliin tunkevan ”lähipiirin”. Oona on suloinen tyttö, (kaikki meistä tekevät virheitä) monet lehdet ovat kertoneet missien häiriköivistä lähipiireistä. Olisiko tässäkin kyseessä sama henkilö? Voin vaan kuvitella kenestä puhutaan…Hienoa, että mallitoimisto on kuitenkin valmis antamaan anteeksi!

Eipä oo vaikee arvata kuka ”lähipiiri” siellä on toimiskellut. Oona, voimia sulle, sä kärsit tosta lähipiiristäs.

Ja sinä lähipiiri perkele lopeta!!!!!!!!

Oma kommentti