Oudosta hieronnasta ilmiö – käsitellään myös intiimialueet, naisilta osaksi vaginan kautta

De-armouring -hieronnasta on tullut yhä useammalle rentoutushoito, jota tilataan alan ammattilaisilta. Kyseisen hierontamuodon omaavat hoitajat painottavat, että de-armouring ei ole seksihierontaa, vaikka tähän kuuluukin intiimialueiden käsittely.

Kokonaisvaltaisessa hoidossa niin miehet kuin naisetkin hierotaan päästä varpaisiin. Naisilla
hieronta tapahtuu osaksi esimerkiksi vaginan kautta. Tällä tavalla de-armouring hoitaja hieroo lantionpohjalihaksia sisäisesti.

Erään alan sivuston mukaan de-armouring on kokonaisvaltainen hierontahoito, jossa vapautetaan kehoon jumiin jääneitä tunteita ja traumaattisia kokemuksia, jotka piilevät niin sanotun panssarin alla. Tämä panssari ilmenee kehossa muun muassa jäykkyyksinä, tunnottomuutena ja kipuina.

Vaikka kyse ei alan ammattilaisten mukaan todellakaan ole seksihieronnasta, voidaan asiakkaiden kanssa sopia, että hieronnan aikana käsitellään niin miehiltä kuin naisiltakin intiimialueet. Jotkut hoitajat myös anuksen asiakkaan niin halutessaan. Hoitajat kertovat käyttävänsä suojakäsineitä intiimialueiden käsittelyn aikana ja kyseisten alueiden hoito on vain osa hyvin kokonaisvaltaisesta kehon käsittelystä, joka voi hoitomuotona kestää jopa pari tuntia.

Alan ammattilaisen mukaan de-armouring -hieronnan ja tietoisen kosketuksen avulla on tarkoitus purkaa kehon panssareita. Näin ihminen voi vapautua, elää täydesti ja energia saa taas virrata vapaasti.

Erikoinen uusi hoitomuoto siis, josta on kerrottu tulleen lähes muoti-ilmiö.

Teksti:Hymyn toimitus

Kommentit

Oma kommentti