Oujee mitä erotiikkaa – Tuksun ja Arton sänkykuva!

Johanna Tukiainen ja Arto LänsmanValtakunnan kohuemäntä Johanna Tukiainen ja hänen on-off-miesystävänsä ja entinen aviomiehensä Arto Länsman lomailivat Lapissa muutaman viikon verran. Johannan aika kului tosin myös keikkaillessa. Nyt nainen on vihjaillut, että hän haluaisi avioitua uudestaan. Tällä kertaa se tarkoittaisi matkaa Las Vegasiin.

Pariskunnan mielialat ja -halut näyttävät vaihtelevan kuin vuorovesi. Tässä kuvassa rakkautta kuitenkin näyttää riittävän. Johanna lähetti Hymylle uusia pr-kuviaan muutama päivä sitten.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Onko oheisessa videossa autenttista kuvamateriaalia Johanna Tukiaisen innokkaimmista palstaarvostelijoista? Onko tämä VAALEA, erittäin runsamuotoinen lady, ohuine hiuksineen ja valtavine kourineen, johon ”kynänterotinmikkikin” hukkuu olevinaan Johanna?

Kyllä Artsi on Mahottoman kyvykäs mies ku pystyy Jossunkin kans oleen silleen…

Sen sijaan, että haukkuu Johanna Tukiaista ja tekee pilavideoita hänen elämästään,
kannattaa keskittyä oman elämänsä muuttamiseen. Kannattaa siitäkin huolimatta keskittyä vain omiin LAIHDUTUKSIINSA ja omien hiustensa hoitoon, vaikka omaisi SAMAN RUUMIIINRAKENTEEN JA KASVOJEN MUODON, kuin pilkan kohde.

Kuten vanha kansanviisaus sanoo, helpointa on muiden arvostelu ja vaikeinta oman elämän muuttaminen. Seuraavassa taitaa olla oivaa opetusmateriaalia aiheesta. Onko tässä ”wanna-be-johanna-tukiainen”

http://www.youtube.com/watch?v=29y2UWGeHDU

Siis oikeasti,kuka voi arvostaa Tuksua,kun ei ole tehnyt elämässään mitään,mistä ansaitsisi minkäänlaista kanssaihmisen kunnioitusta tai arvostusta.Ainoa,jonka hän taitaa,on itsensä esiintuominen ja senkin todella huonolla maulla.Muiden ihmisten jatkuva haukkuminen ja syyttäminen omista virheistään,ei tuo sitä kaivattua arvostusta ja kunnioitusta.Yksityisasioiden tuominen kaiken kansan tietoon on ihan vapaaehtoista,mediathan eivät enää paljon eukon perään kysele,vaan hän itse lähettelee tekstareita ja kuviaan esim.tälle lehdelle.Jatkuva yleisön haukkuminen ja käyttäytyminen sitä kohtaan väkivaltaisesti,on lopun alkua,keikkajärjestäjien on taattava yleisön turvallisuus,yksikin pahoinpitely on liikaa,Tuksulla niitä alkaa olla jo useampia,joten toivonmukaan joutuu niistä linnaan,se on ainoa oikea paikka tuollaiselle loiseläjälle,joka hakee van helppoa elämää

Tuksu on viimein napannut barracudan. Paljon onnea nuorelle parille!

Jos Raipe kommentoit mun kirjoitusta, tähtäsin siihen, että viestini siältö olisi tärkeää. Ei se, montako kirjoitusvirhettä siinä on. Olen ihan oikeasti huolissani Johannasta. Olen täysin varma, että hänen ahdistus ym. on totta ja oikeaa. Mutta en käsitä sitä, miksi hän ei ymmärrä oman toimintansa ja julkisuudessa tapahtuvan suhtautumisen, syy- ja seuraus suhdetta. En ota kantaa hänen työhönsä, mutta toivoisin että miettisi edes pariin kertaan, ennen kuin myy elämänsä julkisuudelle. Jos itse kertoo, levittää valokuvia, eikä pidä yksityiselämäänsä itsellään, ei voi olettaa että mediakaan niin tekee. Näkisin erittäin mielelläni Johannan esim. meikkaajana, tekemässä työtä jossa hän saa arvostusta ja jossa ihmiset voisivat aidosti iloita hänen onnistumisistaan. Sekin on mahdollista.

voi vitsu mitä sontaa tuksu saa 100e hymyli tienaa tonneja koska oot taas raskaana

Kaksi upeaa ihmistä, joista molemmilla on koko ajan huikka päällä ja joista ainakin toinen kertoo napostelevansa silloin tällöin 1000mg suuruisia psykoosilääkkeitä. Tuksun pakarat ovat niin suuret, että miten sieltä löytyy se lemmenlähdekään? Pakaroita tarvitsee varmaankin työntää jollakin lumikolalla sivuun tms.

Pienessä sängyssä on kaks spugee jotka hiplaa toisiaan. Vau.

Joku laini se o vedettävä näihi juttuihi. Mikä v@#$u näitä ns. Öö luokan julkkiksia vaivaa. Ottasivat Matista mallia ja lopettasivat näissä lööppilehissä remuamisen.

Miksei Arto ja Jossu julkaise kotipornoleffaa? Sillä saisi vähän taskurahoja, mainetta ja massiivista mediahuomiota! Etenkin kun olemme mediassa nähneet jo nyt Arton pippelin sekä Johannan nakuna. Ei siis enää mitään hävettävää!

Hymy hei: toi oliskin vuosisadan juttu! Piffatkaa Tuksu ja Arto vihkimismatkalle Vegasiin ja sieltä kunnon reality-pätkät nettiin kans! Vähänkö olisi jännä katsoa, miten jenkkilässä suhtauduttaisiin Tuksujen touhuun! Riittäisivätköhän Vegasissa ylittämään huomiokynnystä….? Tuskin, mutta voisi yrittää 😀

Onko Arto joku helvetinen mustiainen? Siis romanimanne??

Jortsun tisset roikkuu ihanasti, navan alapuolelle, just the way i like it!

Eikö toi tunkeroinen laihdu millään konstilla ? Kävis tekemässä tolle irvikuva naamalleenkin jotain… tai häviäis mieluummin kokonaan.

mitä jos opettelisit kirjottamaan ennen kuin voimiesi tunnossa kirjotat kommenttia? Surkuhupaisaa, kuinka joku yrittää leikkiä fiksua ja kielellinen ulkoasu sekä sisältö vastaa lapsen räpellystä. Ei näin. Ai niin, olen nähnyt Tuksun tanssimassa, ihan kaunis nainen hän on.

miten jengi jaksaa ruotia tällaista paskaa edes jossain paskalehden palstalla,kun maailmassa oisi muutakin mietittävää ,kuten iranin ja syyrian tilanne ,ja niiden vaikutus globaaliin politiikkaan , no sehän kuuluu tämäntyylisten lehtien takana olevien agendaan ,mettä kiinnitetään huoio tälläaiseen kuraan.

no pakkohan se taas on mennä naimisiin kun rahat on loppu eikä hymy sponssaa enää

”Miksi edes julkaisette näitä?” No, kuvia julkaistaan kait niin kauan, kuin niitä halutaan katsella…

Jaahas, täällä sitä taas ihmiset osoittavat inhoaan, mutta tunkua uteliailla kuitenkin riittää. Jos Tuksu olisi vastenmielinen, ei täällä käytäis, mutta minkäs uteliaisuudelles teet?

Ihanaa kun lihava emäntä on löytänyt vihdoin sen kansainvälisen miljonäärin.

Missäs tuossa sitä erotiikkaa on?Iso lihava ämmä on saanut houkuteltua kuivan käppänän samaan sänkyyn,siinä kaikki.Kai sillä pussukat on jalkojen välissä,eikös eukko miestä ole etsinyt epätoivoisesti,ennenkuin oli edes vihille asti ehtinyt.Voi jeesus,nyt kelpaa ruutana,varas ja lapsiinsekaantuja,niinkuin hän on miehestä kertonut.Vähiin ovat käyneet ne lukuisat miehet,jotka niin kovin perässä juoksee

HYI, miksi näillä kahdella ei ole mitään yksityisensuojaa? Eikö ne asiat, mitä tapahtuu makuuhuoneessa, kuulu vain heille kahdelle, ei meille muille! Miksi edes julkaisette näitä? Ja nämä eivät voi olla julkisuudenhenkilön pr-kuvia, sillä OIKEAT sellaiset tehdään studiossa, kunnon valaistuksessa ja vähän enemmän ajatellen. Enkä ole mitenkään päin kateellinen. Mulla enemmänkin surettaa se, että Johanna ja Arto eivät tajua tätä. Vähemmän julkisuutta ja enemmän keskittymistä omaan, privaatti elämään, ehkä se yhteiselokin luonnistuisi paremmin. Jotta voi olla yksityisiä asioita, niitä pitää varjella. Jälleen annatte ihmisille yhden lisäsyyn esim. sille että saatte näitä ”hyiii, kommentteja”. Johanna ja Arto, ei tällaisia enään. Johannakin puhuu aina tyylikkyydestä. Tämä ei ole sellaista.

Upeeta, että Tuhnukainen on päässyt rikkaisiin naimisiin. Katteeksi käy kuten väärennetty shekki.

kyllä tuksun ja arton sänkykuvassa on erotiikka kaukana,hyi helvetten sentään,eikö noita saa jollain pakkolailla jonnekin lukkojen taa?

Ihana pari! Toivon teille kaikkea hyvää ja toivottavasti nähdään lisää näitä kuvia missä rakkaus todella huokuu!

Tai siis JOhanna tahtoo veegasiin…jos ei muuten niin jonkun lehden sponssaamalle (hää)matkalle…voi yöööööööööööööööööks

Oma kommentti