Ovatko he sala-asukkaita? Hymy testasi ja soitti entisille BB-julkuille – heidän puhelimensa ei ollut päällä!

Niko SaarinenPian BB-taloon astelee viisi sala-asukasta. Tuotanto on paljastanut, että he ovat viime kausilta tuttuja henkilöitä.

Hymy teki testin ja soitti läpi useita kymmeniä BB-julkkiksia vuosien varrelta. Näiden BB-julkkujen puhelut menivät klo 18.00 vastaajaan tai puhelin ei ollut päällä:

Niko Saarinen

Nino Hermas

Sami Kallvikbacka

Aki Abiodun

Henna Kurhinen

Ovatko he uusia asukkaita?

Kuvassa Niko Saarinen, joka miltei varmasti on sala-asukas. Hän ei ottanut vastaan Hymyn tarjousta tämänvuotisesta BB-blogista, vaan perusteli syksyään muilla kiireillä. Hänen Facebookinsa on myös täyttynyt tänään erikoisista ”tsemppiviesteistä”. Niko Saarinen kertoi niinikään muutamia viikkoja sitten, että häntä odottaa salainen projekti, joka tuo hänelle julkisuutta syksyllä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Aki Abiodun, BB, Henna Kurhinen, Niko Saarinen, Nino Hermas, Sami Kallvikbacka

Kommentit

Tämä Nikohomo on erittäin hyvä äärioikeistolaisten kasvun kannalta. Käyttäytyy kuin murrosikäinen pikku pissis ja odottaa saavansa turpaan korvauksien toivossa. Haluisin mielelläni tavata hänet Lahdessa Pikku-Veskun rannassa joku lauantai/sunnuntai yönä.

Roskapöntöistä tuollainen sakki löytyy.Pervot saa tirkistellä homostelijoiden touhuja.

patsastelija ja torchwood, aika ala-arvoista käyttää noita nimityksiä, ehkä te sitten joskus opitte kun isoksi joskus kasvatte… 😉

no niin ja henna viel. Aika hyvin veikattu, kolme viidestä oikein moisen satunnaisotannan perusteel

se oli juuri tämä hinaaja joo, joka kertoi hiljattain jättäytyvänsä ”Julkisuudesta”… pelle mikä pelle

”Niko Saarinen kertoi niinikään muutamia viikkoja sitten, että häntä odottaa salainen projekti, joka tuo hänelle julkisuutta syksyllä.”

Eikös tää ollu se hinaaja, joka tässä taannoin ilmoitti poistuvansa kokonaan julkisuudesta.

Oma kommentti