Sanna meikkaa MTV:n Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Pääministeri Marinin eroa vaaditaan adressilla – näin moni allekirjoittanut

Pääministeri Sanna Marin seilaa kohusta kohuun.

Uusin niistä johti siihen, että Marin pyysi liikenteessä olevaa valokuvaa anteeksi.

Kuva on on otettu Kesärannan yksityisbileissä, jotka Marin järjesti sosiaalisesta mediasta tutuille ystävilleen, kuten malli-missi-tosi-tv-tähti Sabina Särkälle, Ruisrockin jälkeen.

Uusimmassa somekuvassa Särkkä ja toinen nainen näyttävät keskisormea rinnat paljaina, ja kuva on otettu Marinin Kesärannan työtilassa. Työtilaa Marin on käyttänyt etäyhteyksiin ulkomaille.

Verkkoon on nyt kaikessa hiljaisuudessa ilmestynyt Adressit.com-sivulle pääministerin eroa vaativa adressi.

”Me allekirjoittaneet vaadimme, että pääministeri Sanna Marin erotetaan luottamuspulan vuoksi. Lisäksi vaadimme, että ennenaikaiset eduskuntavaalit järjestetään mahdollisimman pian”, adressi täsmentää.

Adressin on allekirjoittanut yli 6400 ihmistä.

Sanomalehtien yhdessä omistaman uutistoimiston, Uutissuomalaisen mukaan Marinin toimista on myös tehty oikeuskanslerille kymmenisen kantelua.

EDIT. 24.08.2022 korjattu kirjoitusvirhe adressi-sanassa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: ero, Sanna Marin

Kommentit

Pääministeri Sanna Marin on kadottanut Vastuunsa, Koska hän on vastuussa Suomen Turvallisuudesta niin minua pelottaa se et bileprinsessa ei tajua oman viirkansa tärkeyttä, ei kanna vastuuta mistään mitä hän tekee Ei sovi Ministerille. Vaihtoon ja vastuun tuntevat kehiin,koska näin Suomi menettää kasvonsa siis kaiken sen mitä sota meiltä vaati, Marin unohtaa sen.

Ei kai kukaan saa olla työaikana humalassa, varsinkaan pm. Siitähän on kyse, eikä kuten hitaimmat luulee tanssimisesta.

Aika ois jo vaihtaakkin ministeriä. Ei tuollanen bilehile käy toho ammattiin

Voi herttinen sentään..Siis vaaditaan eroa ihmiselle ,joka on vapaa ajallaan pitänyt hauskaa?? Ottakaa nyt se kiristävä pipo päästä ja hierokaa niitä viimeisiä äly pahasen rippeitänne.Sanna on hoitanut ,tilanteet huomioiden, hommansa hyvin. Miten te kehtaatte alkaa rienaamaan ja mollaamaan ihmistä ,joka on parhaansa meidän eteemme tehnyt koronan kynsissä ja sodan uhassa?..Pitänee opastaa Sannaa ,että heittelee kuperkeikkoja seuraavana vapaa iltanaan ja antaa mennä keppihevosella niin että tantereet paukkuu..Riittääpä ruikuttajilla puheen aiheita.Voisi vielä laittaa napapaidan ja semmoisen feikki lävärin nenään ,että oikein niiskuttajia kaivelisi..Minun mielestä meillä on loistava pääministeri. Sanna ,täysillä eteen päin ja laulun sanoin, ”tiukka mutru huuleen ,selkä vasta tuuleen ,kestät kyllä sen”

Oma kommentti