Nyt voit päästä eroon ihastusta ja vihastusta herättävästä Antti Kurhisesta – äänestä Siperiaan, ja voi jäädä sille tielleen!

Somessa vitsaillaan hirtehisesti, että nyt ihastusta ja vihastusta herättävästä tosi-tv-persoonasta Antti Kurhisesta voi oikeasti päästä eroon. Hän on ehdolla Siperian järkyttäviin olosuhteisiin, eikä välttämättä koskaan pääse enää takaisin Suomeen.

Antti ei ole hommasta moksiskaan. Hän nimittäin ihan toivoisi, että suomalaiset kävisivät antamassa hänelle äänensä. Mistä on kyse?

Aivan uudenlaista venäläisestä tosi-tv-formaatista, joka on äärimmäinen laatuaan. Kilpailijat joutuvat mittelemään luonnon ja villieläinten armoilla, eikä mikään ole kiellettyä – ei raiskaaminen eikä edes tappaminen. Tietenkin näistä asioista voi joutua siviilissä lopulta vastuuseen – ellei tule sitä ennen karhun syömäksi, tipu jyrkänteeltä tai palellu kuoliaaksi.

Game 2: Winter -ohjelma vie seikkailijat yhdeksäksi kuukaudeksi Siperiaan, kirjoittaa asiasta Iltasanomat. Realityä luonnehditaan tosielämän Nälkäpeli-elokuvaksi. Järjestäjä sitoutuu irti kaikesta, henkilö lähtee täysin omalla vastuullaan.

Yksi halukkaista lähtijöistä olisi Antti Kurhinen, Talo 2 -ohjelmasta (venäläinen formaatti) ja tietenkin Big Brother Suomesta tuttu. Ohjelmaan otetaan 15 miestä ja 15 naista. Esivaiheesta on selvinnyt mukaan 300, Antti on yksi heistä.

Äänestä Anttia täällä! Muista että ääni kirjautuu vain jos jaat jutun.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antti Kurhinen, äänestys, tosi-tv, reality

Kommentit

Oma kommentti