Paavo Salonen: ”Antonin kaappausuhka on edelleen olemassa!”

Paavo SalonenKun Paavo Salonen haki Venäjältä ex-vaimonsa Rimma Salosen salaa kaappaaman Anton-pojan takaisin Suomeen toukokuussa 2009, hän luuli helpompien aikojen vihdoin koittavan.

Vaikka Paavo Salonen sai Suomessa oikeudessa poikansa yksinhuoltajuuden, Salosten kiirastulelle ei näy kuitenkaan loppua. -Antonin äiti Rimma Salonen ja Johan Bäckman Suomen antifasistisesta komiteasta lietsovat uusia tutkintapyyntöjä jatkuvasti, Paavo Salonen kertoo.

Bäckman ja Rimma Salonen ovat valittaneet tapaamisista Antonin kanssa, etteivät ne suju oikealla tavalla ja että Antonin oikeuksia poljetaan. Toivoa kiusanteon loppumiselle kuitenkin on.  –Korkein oikeus ei antanut enää valituslupaa, joten ehkä tämä voi loppua, Paavo Salonen sanoo.

Paavo Salonen laskeskelee laittaneensa oikeudenkäynteihin rahaa jo 60 000 euroa. ­Vastapuoli sen sijaan saa Suomen valtiolta ilmaiset oikeudenkäynnit ja asianajajat, Paavo Salonen ihmettelee.  

Antonin kaappausuhka on edelleen ilmassa. –Yhä edelleen minä haen pojan suoraan koulusta, koska viranomaisten mukaan kaappausuhka on vieläkin olemassa. Myös kaikki Antonin tapaamiset äitinsä Rimman kanssa tapahtuvat lastensuojeluviranomaisten valvonnassa.

Katso Paavo Salosen haastatteluvideo.

Lisää Paavo Salosen oikeustaistelusta voit lukea myös lokakuun Hymy-lehdestä

Teksti: Hymy
Avainsanat: Paavo Salonen, Anton Salonen, huoltajuustaistelu, Johan Bäckman, Rimma Salonen

Kommentit

Mitä se onneton Bäckman aina asioihin puuttuu. Viroon on jo portit kiinni. Lähtekööt Venäjälle. Ärsyttävä ihminen. Kaikki ”hevoset eivät tunnu olevan tallissa” kummallakaan, ei Antonin äidillä saati Bäckmanilla.Bäckman on tyyppi, joka saa vaikka sodan vielä aikaiseksi, jollei hänen suutaan tukita.

Rimma vei Antonin venäjälle jonkin äärikristillisen lahkon pariin koska lahkon johtaja oli saanut profetian jossa kerrottiin että Anton on lahkon vuosikymmeniä sitten kuolleen perustajan reinkarnaatio (uudelleensyntymä). Muistaako tuota enää kukaan?
Rimma kielsi tämän ainakin kahteen kertaan haastatteluissa mutta asia tuli esille jonkun Rimman suomenvenäläisen ystävän kertomana.

Pienelle pojalle (Anton on nyt, mitä? 8v?) on parempi olla Suomessa huolehtivan isän kanssa kuin venäjällä äidin kanssa epämääräisissä asumis ym. olosuhteissa jossain kommuunissa.

Paavo teki täysin oikein kun pelasti poikansa lahkon kynsistä venäjältä, vaikka toimikin siinä lainvastaisesti.

Tuo menee jo mauttomuuksiin melkein lapselta vai onko oma lehmä ojassa

Aika vanha isäksi tuo Paavo. Eikös Rimma-äiti ole nuorempi, varmaan olisi ainakin iän puolesta parempi lähivanhemmaksi!

Kuka lasta on nyt pompottelemassa ja minne Juttuhan oli vain väliaika tietoa ,että missä mennään POIKA 12V lle Lue enemmän niin luulet vähemmän Juuri sinun kommenteista alkaa pullataikina paisumaan ylimittoihin

ANTAKAA LAPSEN JO OLLA, MITÄ SITÄ TURHAAN POMPOTELLA SUOMESTA VENÄJÄLLE JA TAKAISIN JA TAAS VENÄJÄLLE.

Hyvä pidä SUOMALAISEN lapsesi puolta ja pidä huoli hänen turvallisuudesta ettei hän joudu takaisin venäjälle.

Oma kommentti