Paavon ja Antonin joulu – uusia oikeusjuttuja luvassa!

Paavo Salonen ja Anton-poikansaPaavo Salonen sai Anton-poikansa Venäjältä Suomeen kaksi vuotta sitten, mutta tilanne ei ole rauhoittunut. Salosta uhkaavat nyt oikeudenkäynnit, ja internet on pullollaan herjauksia ja uhkauksia uudesta kaappauksesta.

Hymy vei seitsenvuotiaalle Antonille Lego-avaruusaluksen joululahjaksi. Anton vaikuttaa täysin normaalilta pikkupojalta, vaikka isä-Paavo uskoo, että ikävät kokemukset ovatkin syöpyneet hänen tajuntaansa.

Antonin elämä ei ole ollut tavispojan päivänkiertoa. Hänen oma äitinsä vei isän tietämättä pojan Venäjälle. Paavo-isä löysi lapsensa monien vaiheiden jälkeen itänaapurista ja toi takaisin. Apuna oli diplomaatti, jonka autosta Anton sai piilopaikan rajanylityksen ajaksi.

Venäjän syyttäjänvirasto epäilee nyt Paavoa Antonin ryöstämisestä Venäjältä Suomeen, ja kuulusteluja aletaan käydä Suomen keskusrikospoliisin välityksellä. Myös äiti aikonee viedä yhteishuoltajuuskiistan oikeuteen.

Lue Paavon ajatuksia joulukuun printti-Hymystä. Hänen mukaansa on pöyristyttävää, että osa sosiaaliviranomaisista Suomessa puoltaa äidin yhteishuoltajuushanketta, vaikka tämä kaappasi lapsensa ulkomaille.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Paavo Salonen, Anton Salonen

Kommentit

Miksi ei tehdä niin,että poika olis aina isän luona pulivuotta tai kokonainen vuosi , ja äitisä luona 1 (yxi) viikko..olis ihan järkevä ratkaisu..

käsittämätöntä tämä koko yhtälö..! tosin itselläni ei ole omia lapsia, joten kaikki vanhemmat aina tietenkin räyhäävät tästä asiasta minulle. Mutta on minulla sentään normaaalit tunteet ja maalaisjärki tallella! Miten ikinä maailmassa vanhemmat voivat kohdella lastaan näin!!? Tulee kyllä tosi paha mieli. Ja kyllä, sympatiat tässä tapauksessa isän puolella. Ainakin vaikuttaa ihan ok meiningiltä. Tuo poika tarvii vaan apua vähän ulkopuolisilta auttajilta. Äidin käytös outoa ja äidin hylkäys aina paha lapselle. Hyvää joulua heille kuitenkin ja kaikille muillekin täällä.

Kukahan se tässä riitaa haastaa? Isä on voittanut jo monet oikeudenkäynnit sekä Suomessa että Venäjällä,Äiti senkun jatkaa ristiretkeään ja sotkee ulkopuolisia mukaan.Nimenomaan sotkee.Ja miksi aina isän on todistettava olevansa hyvä vanhempi kun äidille tämä osa tuntuu lankeavan kuin luonnostaan?

Mikäs ihme tuo on? Sossutantat puoltavat äidin oikeutta, vaikka tämä tappaisi lapsen. Tämäkin on nähty.

Just juu, joululahja avattiin jo ennen joulua! Kenessä nyt oli vika?

Oma kommentti